Yardım Oyuncu Koltuğu Önerisi

Ogu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhaba, evden çalışan birisi olarak günlük neredeyse 8 saat bilgisayar başında geçirmekteyim ve artık bel, sırt ağrılarım tavan yapmış durumda. Önerebiliceğiniz kumaş bir oyuncu ya da ofis koltuğu önerisi varmı? Boyum 1,85 kilo 95 bütçem 10k belki biraz fazla olabilir.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,953
Merhaba, evden çalışan birisi olarak günlük neredeyse 8 saat bilgisayar başında geçirmekteyim ve artık bel, sırt ağrılarım tavan yapmış durumda. Önerebiliceğiniz kumaş bir oyuncu ya da ofis koltuğu önerisi varmı? Boyum 1,85 kilo 95 bütçem 10k belki biraz fazla olabilir.
hawk koltuklara bakabilirsin

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
763
hocam ımkanın varsa teknoloji magazalarında denemen iyi olur. gecenlerde itopya magazasında tektek denedim o kadar ürün arasından bu koltuga oturunca farkı hıssettım. belki daha iyi ürünler vardır fakat bunu da bi araştır derim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri