Oyuncu koltuğu problemi?

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Uzun süre oturabilmek için bi koltuğa ihtiyacım var ancak fiyatları 3000 tl civarı geziyor tamamen gaming koltuk diye fiyat yüksek malzemeden dolayı değil.

Sizin bildiğiniz bilgisayar karşısında sırt ağrısı vs yapmayan ucuz yollu bi koltuk var mı?

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Uğur hoca onaylı şu koltuğu ileteyim bende hocam bi inceleyin :
Edit: 3000 civarında geziyor kısmını bütçe 3000 olarak algıladım kusura bakmayın hocam çok aştıysa fiyat. Genel pahalandılar oyuncu koltukları idarelik düz koltuklara da da 800-1000 arası çekiyorlar ne yapacağız bilmiyorum.

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Uğur hoca onaylı şu koltuğu ileteyim bende hocam bi inceleyin :
Edit: 3000 civarında geziyor kısmını bütçe 3000 olarak algıladım kusura bakmayın hocam çok aştıysa fiyat. Genel pahalandılar oyuncu koltukları idarelik düz koltuklara da da 800-1000 arası çekiyorlar ne yapacağız bilmiyorum.
Paraya kıyıp alayım diyorum ama o fiyata cidden etmez ya 2 seneye yamulacak sandalye

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Birkaç seneden fazla gider hocam ya absürt şekilde kullanılmazsa evet pahalı ama imkan olsa ben düşünürdüm şahsen
fiyat iyiymiş yalnız 2600 falan trendyolda daha kötüleri var bu fiyata düz 2k olsa bence alınır

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Bende kalitesine oranla iyi olduğunu düşünüyorum isimsiz dandik koltuklara bile gaming adı altında 2 k yazıyorlar
Valla hocam mecbur alacaz gibi duruyo bilgisayar var koltuk yok :D

MuRO

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
sırf gaming diye gerçekten de millete dünyanın parasını ödetiyorlar ayıptır yahu

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
sırf gaming diye gerçekten de millete dünyanın parasını ödetiyorlar ayıptır yahu
Aynen öyle kumaş ve tahtadan oluşuyor maliyetin 3-4 katına sattıklarına adım gibi eminim. Düzgün bi ofis koltuğu bulsam alcam

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
Exvega iyidir kullanima bagli 3-4 sene rahat götürür. Koltuk bu sonuçta illaki eskiyecek

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Arada sırada kaliteli markaların ürünleri 2-3k arasına indirime giriyor. Acil değilse bekleyin isterseniz. Geçen günlerde XDrive baya düşmüştü ancak tercih sizin tabiki

ikikarefarki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
59
Ikea Markus'u kullanıp öneren bir arkadaşım vardı. Fiyatı da 3000 TL civarında olmalı eğer artmadıysa. Onun dışında Bürosit'in koltuklarını öneririm ancak genelde kurumsal firmalara satış yaptıkları için pahalı olabilir fiyatları.

Ben xPrime King kullanıyorum, memnunum. Zamanında 1200'e almıştım sanırım, şu anki fiyatını bilmiyorum, bütçene uygun ise ona da bakabilirsin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri