Oyuncu Kulaklığı önerisi

ZaGor26

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar meraba Ben sürekli online oyun  oynuyorum, Razer kraken 7.1 V2 Değerinde oyuncu kulaklığı arıyorum. Önerileriniz nelerdir ?

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Uğur bey bana asus delta 7.1 hi-res önermişti fiyatı biraz pahalı 1200 civarı ama benim bütçem uygun olduğundan almıştım ve o kadar memnun ki kulaklığımdan daha önce böyle bir kulaklık kullanmadım tavsiye ederim eğer bütçeniz uygunsa tabi

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
ZaGor26' Alıntı:
Arkadaşlar meraba Ben sürekli online oyun  oynuyorum, Razer kraken 7.1 V2 Değerinde oyuncu kulaklığı arıyorum. Önerileriniz nelerdir ?

Size bir kaç önerim olacak bütçenizi bilmediğimden dolayı yazdığınız ürünün fiyatı 1K üzerinde olduğundan dolayı onun fiyatını baz alarak ürün öneriyorum.

Kablosuz Sanal 7.1;
  1. Corsair HS70 PRO Wireless - 937,89 TL - 1 eksi yönü var pil durumunun yüzdesini öğrenmek için detaylı bir göstergesi yok. 90%-100% arası yeşil renkte yanan bir LED ve 0%-89% arası turuncu yanan bir renk. Yetersiz aralık.
  2. Plantronics RIG 800HD 3D Surround Dolby Atmos - 939,35 TL - 2 eksi yönü var. Birincisi kumaş yastıklara sahip olması nedeniyle dışa ve içeri sesi normal sunu deri ürünlere göre biraz fazla geçiriyor. İkincisi ise pil durumunun yüzdesini öğrenmek için bir göstergesi yok.
Bu kablosuz ürünler oyun için ideal kalite ve deneyimi sunar. 7.1 özelliklerinde Plantronics modeli Dollby Atmos yazılımını kullanıyor biraz daha deneyimli bu yüzden. Windows üzerinden Dollby Atmos yazılımını indiriyorsunuz ve kulaklık ile gelen Dollby Atmos yazılım kodu ile yazılımı aktifleştirip 7.1 ve Equalizer ayarlarını yapıyorsunuz. Corsair ürünün kendi yazılımı var iCUE yazılımı. Mikrofon olarak Plantronics ürünü biraz daha başarılı. Ben olsam ne alırdım +/- durumda sanırım Plantronics alırdım ama emin değilim.

Kablolu Sanal 7.1;
  1. Plantronics RIG 500 PRO Dolby Atmos - 393,22 TL - F/P dengesi yüksek malzeme ve ses olarak çok başarılı bir ürün. 2 eksi yönü var. Birincisi kumaş yastıklara sahip olması nedeniyle dışa ve içeri sesi normal sunu deri ürünlere göre biraz fazla geçiriyor.
  2. Corsair HS60 PRO 7.1 Surround USB - 619,00 TL - HS70 kablosuz ürünün kablolu hali gibi düşünebilirsiniz. Ses kalitesi ürün kalitesi aynı seviyede.
  3. Razer Tiamat 7.1 V2 True 7.1 - 799,00 TL - Bu ürün Sanal 7.1 değil. Buradaki ve piyasadaki gerçek 7.1 ürünlerden birisi. Her 2 tarafta 5 adet sürücü var yani toplamda 10 adet sürücü. Gerçek 7.1 bu ürün diğerlerinden farklı ki bu şekilde ürünleri say desen piyasada 10 adet ürün var yada yok. Fiyatı çok iyi inmiş 1.5K civarında normalde. Eğer rekabetçi oyunları oynuyorsan CSGO tarzında çok işine yarar. Ancak diğer kullanımlarda müzik , video gibi kullanımlarda o kadar iyi değil. Ana sürücü diğer 7.1 için eklenen sürücüler için küçük tutulmuş bu yüzden normal kullanımda diğer ürünler kadar iyi değil.
  4. Logitech PRO X 7.1 - 1.083.21 TL - Buradaki en iyi mikrofona sahip ürün. Blue markasının mikrofonu kullanılıyor. Bu marka yayıncı mikrofonlarında 1. numara diye düşünebilirsiniz. Ses kalitesi de diğerlerinden aşağı kalmıyor. Bence denge olarak en başarılı ürün bu.
  5. Asus Rog Delta RGB 7.1 Hi-Res - 1.199.00 TL - Bu ürün piyasadaki en çok tercih edilen kaliteli kulaklıklardan birisidir. Kime önerdiysem pişman olmadı. 
Kablolu ürünlerden 3 numaralı ürünü dediğim gibi eğer CSGO tarzı oyunlarda gerçek 7.1 'in farkını görmek isterseniz alabilirsiniz. Ama dediğim gibi diğer kullanımlarda diğer ürünler kadar iyi değil. 4 numaralı Logitech ürünü bence bu listenin en mantıklı seçimi ancak 5 numaralı ASUS ürünü de fiyatını hak eden ürünlerden birisi. Ancak 4 ve 5 numaranın fiyatı yüksek olduğu için eğer o kadar çıkamazsanız 1 ve 3 numara arasında tercih yapabilirsiniz. 3 numaranın olayını anlattım. 1 ve 2 numarada ise ben 1 numarayı tercih ederdim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri