- Konu Sahibi
bu yorumunu dikkate alacağım agam ama şöylede bişey var kulaklık eski bazı konularda daha fp ürünle olabiliyor o yüzden emin olmaya çalışıyorum iade değişim fln uğraşmiyim diedostum corsairin hem linkini attıgımı kullandım hemde şuan wirelles modelini kullanıyorum. Bundan sonrada cok iddiali şekilde başka marka almam ben cok memnun kaldım. Mıkrofonu yukarı doğru kapanıp acılıyor en sevdiğim özelliği yukarı ıtınce mıkrofon sesi kesıyor evde ki ani gürültüler de konusmalarda cok işime yarıyor. onun dışında ses kaltiesi harika 3 yıldır corsair kullanıyom bi kere arıza sorun yaşamadım. elektrnik ürün bunlar kimde ne cıkacagı belli olmaz. onun dışında bazı arkadaşlar rahatsız oluyo kafada duruşunda tamamne kişiye kalmış beni rahatsız etmedi deneme sansın varsa denemeni öneirirm. onun dışında cok kısık seslerde dip ses sorunu var ama ben cözdüm ve cok kısık seste yapıyo yüksek seslerde harika ses kaltesi. mıkrofonu da cok gzüel.
ve bu rampage leri sıralamaya sokimmi sence yoksa fujin ve corsair den devammı edim ve asusdostum corsairin hem linkini attıgımı kullandım hemde şuan wirelles modelini kullanıyorum. Bundan sonrada cok iddiali şekilde başka marka almam ben cok memnun kaldım. Mıkrofonu yukarı doğru kapanıp acılıyor en sevdiğim özelliği yukarı ıtınce mıkrofon sesi kesıyor evde ki ani gürültüler de konusmalarda cok işime yarıyor. onun dışında ses kaltiesi harika 3 yıldır corsair kullanıyom bi kere arıza sorun yaşamadım. elektrnik ürün bunlar kimde ne cıkacagı belli olmaz. onun dışında bazı arkadaşlar rahatsız oluyo kafada duruşunda tamamne kişiye kalmış beni rahatsız etmedi deneme sansın varsa denemeni öneirirm. onun dışında cok kısık seslerde dip ses sorunu var ama ben cözdüm ve cok kısık seste yapıyo yüksek seslerde harika ses kaltesi. mıkrofonu da cok gzüel.
asus olan tuzluymuşKnk ben senin yerinde olsam ya steelseries olanı ya da asus olanı alırdım fakat sen yinede bir videolarını ve incelemelerini izle istersen.
Asus:
Steelseries:Steelseries:
[/QUOTE]