OYUNCU KULAKLIĞI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

halilengindere

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
1000 TL YE KADAR BLUETOOTH LU OYUNCU KULAKLIĞI İSTİYORUM. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM. KABLOLU OYUNCU KULAKLIĞINDAN ÇOK FARKI OLUR MU?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Genel olarak bu bütçede kafa üstü ve oyun odaklı bir ürün arıyorsanız BT destekli çok fazla ürün yok diyebilirim. Birde büyük farklar olmaz bu ürün sınıfı artık bayağı gelişti. 

Kafa üstümü yoksa kulak içimi ve oyun için veya genel kullanım için hangisi olduğunu yazdığınızda önerinizi yapacağım.

KS

halilengindere

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Genel olarak bu bütçede kafa üstü ve oyun odaklı bir ürün arıyorsanız BT destekli çok fazla ürün yok diyebilirim. Birde büyük farklar olmaz bu ürün sınıfı artık bayağı gelişti. 

Kafa üstümü yoksa kulak içimi ve oyun için veya genel kullanım için hangisi olduğunu yazdığınızda önerinizi yapacağım.

KAFA ÜSTÜ BLUETOOTH LU OYUN OYNAMAK İÇİN KULAKLIK İSTİYORUM. CS GO VALORANT TARZI OYUNLAR OYNUYORUM. KULAKLIK BİR YERLERE TAKILIYOR SÜREKLİ BU YÜZDEN BLUETOOTH LU İSTİYORUM. YOKSA LOGİTECH G230 kullanıyorum.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Neden BT istiyorsunuz Wireless seçeneği size uymuyor mu? BT ürünler genelde telefon vb. işler için olduğundan oyuncu sınıfında BT ürün pek yok piyasada. Özellikle 1K aşağısında bir fiyata bulmak imkansız gibi bir şey.

Cooler Master MH670 7.1 Surround Wireless - 899 TL - Eğer Wifi ile bağlantı isterseniz yine kablosuz bu ürünü öneririm çok çok başarılı bir üründür. BT aradım ama oyuncu için uygun bir BT kulaklık bulamadım 1K aşağısına.

BT destekli en ucuz ürün SteelSeries Arctis 3 Bluetooth (2019) Stere - 1.100 TL bu ki yukarıdaki CM MH670 varken ben buna bu parayı vermezdim.

KS

halilengindere

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Olayı şimdi anladım.Cooler master olan benim işimi görür.Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim.Tercihimi cooler masterdan yana kullanacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri