200-250 tl arası f/p oyuncu kulaklığı önerirmisiniz ?
ugur.gozaydin' Alıntı:GamePower Medusa Rainbow 7.1 - 269 TL az daha çıkarsanız bunu öneririm. Yok çıkamam derseniz sitede James Donkey 700 serisi ürünlerden birisini alabilirsiniz.
cafcaf' Alıntı:200-250 tl arası f/p oyuncu kulaklığı önerirmisiniz ?
ugur.gozaydin' Alıntı:Önerdiğim ürün listelediğiniz Rampaga ürünlerden daha başarılı bir ürün.
Ben zaten kötü demek ürünlere sadece bütçenize göre ürün önermiştim onlar ile kıyaslanmaz diye söyledim. Gerisi kullanıcıya kalmış zaten.necip5270392' Alıntı:ugur.gozaydin' Alıntı:Önerdiğim ürün listelediğiniz Rampaga ürünlerden daha başarılı bir ürün.
200 ben sadece bir öneri olarak söylemiştim biraz daha fiyat indirmek isterse belki diye sonuçta dolar git gide artıyor
Kendi konunuzdan soru sorarsanız daha mantıklı olur. Bu kullanıcının konusu iyice dağıldı.necip5270392' Alıntı:merhabalar Ben De Kardeşime Kulaklık Alacaktım Üstteki yorumlarımdaki Rampage RM-K 25 Lunatic 7.1 i alacaktım fakat fiyatı 300 TL leri bulmuş bende başka kulaklık bakayım dedim James Dunkey 711 var
https://www.gittigidiyor.com/tv-ses...rGXKxlZS_uvg4fKbpBWQzV0km43iXmhkaAjDsEALw_wcB
Fakat gamepower medusayı da düşünmüyor deilim ancak fiyatı biraz daha yüksek sizce medusa mı daha iyi yoksa james dunkey mi bi sorayım dedim bi de medusa üstte linkini verdiğim james dunkey kulaklığının fiyatında bulunurmu