Oyuncu Kulaklık tavsiyesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ercan Kılıç' Alıntı:
Merhabalar kardeşime oyuncu kulaklık almak istiyorum şuan n11 de 11 TL kuponum var max 180 TL linkteki kulaklığı düşünüyorum yorumlarınızı varsa önerinizi bekliyorum http://www.rampage.com.tr/tr/urun/r...sik-efektli-gaming-oyuncu-mikrofonlu-kulaklik
Bir de bu usb kulaklıklar nasıl oluyor eski sistemlerde de çalışır mı işletim sistemi uyumlu olsa yeter mi teşekkürler

Linkteki ürün iyi ama size James Donkey 711 Siyah 7.1 Surround Gaming Kulaklık - 169,00 TL ama BKM Express ile ödeme yaparsanız 119,00 TL 'ye alabiliyorsunuz ki 119,00 TL için çok başarılı bir kulaklık.

USB ile bağlanan kulaklıklar içlerinde kendi ses kartları ile geliyorlar bu hem + hem - bir olay. Artı sebebi eğer anakartınızda kalitesiz ucuz bir ses yongası varsa yani ucuz yada eski bir anakart ise USB kulaklıklarının ses kartı çok daha iyi bir tercih. Ancak diyelimki kaliteli bir anakartınız var iyide bir ses kartı var anakartta ama USB ile bağlanırsanız bu anakart ses yongası özelliklerini kullanamıyorsunuz.

Olay bu ve USB uyum sorunu yok merak etmeyin.

KS

Ercan Kılıç

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Tavsiye ettiğiniz ürünü inceledim fiyatı da çok uygun haklısınız lakin iki ürün arası da 30 TL fark var (n11 de indirim kodum mevcut 159 ₺ pulsar bana) bu fark için şu kumanda kontrol sistemine kardeşim takmış herhalde sizin önerdiğiniz kulaklığı istemedi bu yüzden  sizce titreşim özelliği ve kumanda aradaki farka değmez mi sonuçta bütçe de var

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ercan Kılıç' Alıntı:
Tavsiye ettiğiniz ürünü inceledim fiyatı da çok uygun haklısınız lakin iki ürün arası da 30 TL fark var (n11 de indirim kodum mevcut 159 ₺ pulsar bana) bu fark için şu kumanda kontrol sistemine kardeşim takmış herhalde sizin önerdiğiniz kulaklığı istemedi bu yüzden  sizce titreşim özelliği ve kumanda aradaki farka değmez mi sonuçta bütçe de var

İndirim kuponu ile gayet iyi bir ürün alabilirsiniz tabi güzel fiyata denk geliyor.

KS

Ercan Kılıç

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Teşekkür ederim fikirleriniz ve yardımları ız için ayrıca bkm ekspres hiç kulkanmamıştım pek sistemini bilmiyordum bu sohbetle artık bkm de kullanılabilir diye düşünüyorum ayrıca teşekkürler. Bence birçok arkadaş bkm ekspress i ve yaptığı indirimi bilmiyor bu yönde konu açılabilir diye de düşünmüyor değilim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ercan Kılıç' Alıntı:
Teşekkür ederim fikirleriniz ve yardımları ız için ayrıca bkm ekspres hiç kulkanmamıştım pek sistemini bilmiyordum bu sohbetle artık bkm de kullanılabilir diye düşünüyorum ayrıca teşekkürler. Bence birçok arkadaş bkm ekspress i ve yaptığı indirimi bilmiyor bu yönde konu açılabilir diye de düşünmüyor değilim

Hayırlı olsun diyorum.

BKM Express sanal cüzdanların en eskilerinden birisidir.

Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri