60.000 TL ve üstü Oyuncu Laptopu Tavsiyesi

aloneanqel

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
Intel® Core™ i9 Processor 14900HX
Ekran Kartı
NVIDIA® GeForce RTX™ 4090
En yeni nesil oyunları oynamak istediğimden üst düzey bir laptop aramaktayım

Alttaki laptop buldum 64 GB kadar destekliyor görünüyor burdan alınca direk 64mü geliyor yoksa özelleştirebilme imkanımız varmı ?

Ve önerilerinizi beklemekteyim teşekkürler şimdiden.

Farukaktacun

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12

Alttaki laptop buldum 64 GB kadar destekliyor görünüyor burdan alınca direk 64mü geliyor yoksa özelleştirebilme imkanımız varmı ?

Reis kusura bakma da laptop neden acaba sureklı dısarda felanmısın tasıma ıhtıyacınmı var?

KS

aloneanqel

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Reis kusura bakma da laptop neden acaba sureklı dısarda felanmısın tasıma ıhtıyacınmı var?
hayır pc ile tek odada olunca iyice bir asosyal oluyorum (yaş 30 13-15 senedir pc kullanmaktayım iyice asosyalim o yüzden hiç dışarı çıkan bir tip değilim biraz düzen için taşınabilir olmasından dolayı laptop alcam
max zaten 8-9 ayda öderim taksitlerini

yani laptoptan sonra pc yede bakarım belki gerek olursa fakat laptop almam lazım şuan
pc güçlendirmekle falan uğraşamam ( 2010 model) sıfırdan dizmem lazım

fakat pc toplarsam bir yerlere gitmiyorum sırf gittiğim yerlerde pc yok diye ( akraba ziyareti vb )
fakat laptopu alırsam bunu aşabilirim diye düşünüyorum.

Farukaktacun

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
hayır pc ile tek odada olunca iyice bir asosyal oluyorum (yaş 30 13-15 senedir pc kullanmaktayım iyice asosyalim o yüzden hiç dışarı çıkan bir tip değilim biraz düzen için taşınabilir olmasından dolayı laptop alcam
max zaten 8-9 ayda öderim taksitlerini

yani laptoptan sonra pc yede bakarım belki gerek olursa fakat laptop almam lazım şuan
pc güçlendirmekle falan uğraşamam ( 2010 model) sıfırdan dizmem lazım

fakat pc toplarsam bir yerlere gitmiyorum sırf gittiğim yerlerde pc yok diye ( akraba ziyareti vb )
fakat laptopu alırsam bunu aşabilirim diye düşünüyorum.
Gardasım. Gıttıgın yerede pc goturme ynı yıne basını pc den kaldırmıycaksan sosyal olmuycaksın kı :)

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,953

Bunu alirsan sadece parana yazik edersin

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri