Yani valo lol csgo rdr2 bf forza horizon 5 falanHangi oyunları oynuyorsunuz?
İlk mesajda bahsettiğiniz donanımlar bu oyunlar için yeterli olacaktır. Ekstra bir şeye ihtiyacınız yok.Yani valo lol csgo rdr2 bf forza horizon 5 falan
Oyun odası içi öneri sormuştum ben mesela ne masa olması lazım ne tür tablolar (neon fln) ne tür figürlerİlk mesajda bahsettiğiniz donanımlar bu oyunlar için yeterli olacaktır. Ekstra bir şeye ihtiyacınız yok.
Masayı ben özel yaptırmıştım mobilyacıya. 2005 yılından beri kullanıyorum. 18 yıllık yaklaşık.Oyun odası içi öneri sormuştum ben mesela ne masa olması lazım ne tür tablolar (neon fln) ne tür figürler
Mdf daha iyi gibi evde küçük kardeşim var sizce forza için direksiyon alınır mı yada ps4 + tv yapayım mı yada xbox360 +ps4 +tvMasayı ben özel yaptırmıştım mobilyacıya. 2005 yılından beri kullanıyorum. 18 yıllık yaklaşık.
Özel yapım masalar çok dayanıklı oluyorlar.
Zevkinize göre suntalam veya mdf'den yaptırabilirsiniz.
MDF çok ağır oluyor ancak daha dayanıklı, suntalam daha ucuz ama su vs aldırmazsanız o da çok dayanıklıdır ve hafiftir.
Hmm anladım hocam başka tavsiyeniz var mı?Kesinlikle L masa al düz alma onun dışında arka planının için güzel ışıklandırma sistemi
Hoparlör 2 tane ve olabildiğince ekipmanların yoksa eğer kablosuz almanı öneririm veya kablolu kullanacak isen profesyonel bir şekilde kablolama yapmanı öneririm çünkü kablolar çok sorun olabiliyor
Tripot alıp yeteri kadar ışık kaynağıyla sağlarsan hem yayın düşüncen olursa iyi olur hemde sadece bilgisayar ekranı değilde çevrede aydınlanacağı için daha iyi bir ortam sağlıyor
Valla adam uğraşıp yapmış bize helal olsun demek düşer
Hocam bu bulutlu ışıklandırma olayı cok hoş ya onu bende yaptırıcam yaptırırsam sanada söylerim nerden aldıgımı nasıl yaptığımı falanda cok hos bir görüntü katıyor odayaHmm anladım hocam başka tavsiyeniz var mı?
Hmm mantikliymis
![]()
LTA Tasarım Love Rgb Led Işıklı Ahşap Mdf Dekoratif Tablo - Fiyatı, Yorumları
LTA Tasarım Love Rgb Led Işıklı Ahşap Mdf Dekoratif Tablo yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
böle tablolar al oynadıgın oyuna göre
Tamam hocam iyi olurValla adam uğraşıp yapmış bize helal olsun demek düşer
Hocam bu bulutlu ışıklandırma olayı cok hoş ya onu bende yaptırıcam yaptırırsam sanada söylerim nerden aldıgımı nasıl yaptığımı falanda cok hos bir görüntü katıyor odaya
Ben daha çok dark tema seviyorum rgb değil ama yinede düşüneceğim sağol![]()
XPRİME Markus Rgb Ledli Oyuncu Masası - Fiyatı, Yorumları
XPRİME Markus Rgb Ledli Oyuncu Masası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
masa olarak üsteki
rgb monitör ışıgı üsteki
aşşadağıda iki tane duvar saati var rgb
![]()
Gamer Konsol Led Işıklı Saat
3 mm kalınlığında siyah mdf malzemeden lazer kesimle imal edilmektedir.; Tak çalıştır şeklinde hazır gönderilir.; Ürünlerimizde 12 volt şerit led kullanılmaktadır.; Ürün boyutu: 55x40; Kargo 12v adaptör ve montaj malzemeleriyle gönderilir.; Adaptörü fişe taktığınızda ledleri yanar.; Ürünümüzde...www.dekoraven.com
koltuk olarak bu
eğer sade ışık olsun hopörlör olmasın diosan
1 yılda fln aşırı güzel olurrr