Oyuncu Sistemi için Bileşen Tavsiyesi

KS

TReaperTR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Anladım. Ama keşke biraz daha araştırıp bir tavsiyede bulunsaydın. O sisteme performax psu pek olmamış
biliyorum ama bu bileşenler oyun için yeterli cs go oynayacaksak ram gerekli valorant oynayacaksak ise işlemci gerekli ondan dolayı tam bir canavar oyuncu pc'si

Son düzenleme:

Midplus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
117
çok giriş seviyesi anakart ve ekran kartı ekran kartının bu kadar üst seviyesinde bu markaları önermem diğer markalara göre daha sıcak çalışıyorlar anakartın ekran kartı kısmı güçlendirilmemiş cinsten kaliteli olanlarda oralar demir gibi bir şeyden yapılıyor ismini bilmiyorum
ramlerde oyun için çok fazla 32gbVS16gb ram arasında fps farkı neredeyse yok 24 olsun temiz olsun ama yinede fark etmeyecektir
psu ise çok kötü ramden kısıp anakart ve psu alınır

KS

TReaperTR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
çok giriş seviyesi anakart ve ekran kartı ekran kartının bu kadar üst seviyesinde bu markaları önermem diğer markalara göre daha sıcak çalışıyorlar anakartın ekran kartı kısmı güçlendirilmemiş cinsten kaliteli olanlarda oralar demir gibi bir şeyden yapılıyor ismini bilmiyorum
ramlerde oyun için çok fazla 32gbVS16gb ram arasında fps farkı neredeyse yok 24 olsun temiz olsun ama yinede fark etmeyecektir
psu ise çok kötü ramden kısıp anakart ve psu alınır
öneriniz hocam ?

Midplus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
117
KS

TReaperTR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki