Oyunculuk Için Viewsonic Vx3418-2Kpc Nasıldır?

machinist

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
fazla derken ne kastettiniz ve ne önerirsiniz ?
Oynadığın oyunlar için fazla olduğunu düşünüyorum bu oyunları oynamak için bu kadar fazla para vermezdim.
Öneri yapabilmem için biraz daha bilgi almam lazım sadece yazdığın tarz oyunları oynamak için alacaksan herhangi bir monitör işini görür

KS

Attalos

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Oynadığın oyunlar için fazla olduğunu düşünüyorum bu oyunları oynamak için bu kadar fazla para vermezdim.
Öneri yapabilmem için biraz daha bilgi almam lazım sadece yazdığın tarz oyunları oynamak için alacaksan herhangi bir monitör işini görür
Anladım ben bu tarz bir monitör kullanmadım daha önce değişiklik olsun istiyorum fakat bazı yorumlar gördüm iyi olmadığına dair ondan dolayı fikir danışmak istedim film dizi video çok izliyorum oyun oynamadığım zamanlar

machinist

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Anladım ben bu tarz bir monitör kullanmadım daha önce değişiklik olsun istiyorum fakat bazı yorumlar gördüm iyi olmadığına dair ondan dolayı fikir danışmak istedim film dizi video çok izliyorum oyun oynamadığım zamanlar
beğenmezsen iade edersin :)

Zendaya

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
65
KS

Attalos

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Link hata veriyor ama bu monitörden bahsediyorsan kesinlikle alınır.

Bunun omni modeli ViewSonic VX3418-2KPC 34” WQHD, VA, 144HZ, 1MS, Adaptive Sync, 2xHDMI, 2xDP, HDR10, Kavisli Ultra Geniş Oyun Monitörü (21:9) https://amzn.eu/d/8dl4OXR

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri