AMD savunanlar ıcın soyleyeceklerım aldırmayın almayın ıadesı ıcın basvuracagım.FPS 200 OLMASINA RAGMEN (OYUN ICI ARA GORUNTULER DISINDA)TAKILMALAR ÇOK FAZLA OLUYOR VE BU CANIMI SIKIYOR ÇÖZÜMÜ NEDİR RX 6700 RYZEN 5600 ISI DEGERLERİ EKRAN KARTI MAKS 60 ISLEMCI MAKS 80 8X2 3600MHZ RAM
14 gün oldu birde önceden böyle degıldı cok fazla olmaya basladı 14 gunu gectıgı halde ıade edebbılırmıyımBu kadar sıkıntı yaşadıysanız bence çoktan iade etmek gerekirdi. Birde şunu belirteyim kullanıp sorun yaşamayanlar da var.
Eğer seçili değilse işlemciyi güç ayarlarından yüksek performansa almayı deneyin. Birde oyunu DX11 ve DX12 ile deneyin.
nerden alacagızBu kadar sıkıntı yaşadıysanız bence çoktan iade etmek gerekirdi. Birde şunu belirteyim kullanıp sorun yaşamayanlar da var.
Eğer seçili değilse işlemciyi güç ayarlarından yüksek performansa almayı deneyin. Birde oyunu DX11 ve DX12 ile deneyin.
Her firmada gün sayısı değişebiliyor onu aldığınız yere danışmanız lazım.14 gün oldu birde önceden böyle degıldı cok fazla olmaya basladı 14 gunu gectıgı halde ıade edebbılırmıyım
Denetim masası>donanım ve ses>güç seçenekleri. Eğer orada yok ise nihai performans modunu eklemek için CMD yi yönetici olarak çalıştırıp aşağıdaki kodu yapıştırın sonra denetim masasına gelecektir.nerden alacagız
yüksek performansa
sorunu çözmediHer firmada gün sayısı değişebiliyor onu aldığınız yere danışmanız lazım.
Denetim masası>donanım ve ses>güç seçenekleri. Eğer orada yok ise nihai performans modunu eklemek için CMD yi yönetici olarak çalıştırıp aşağıdaki kodu yapıştırın sonra denetim masasına gelecektir.
powercfg -duplicatescheme e9a42b02-d5df-448d-aa00-03f14749eb61
Ama genelde yüksek performans modu oluyor.
DX11 DX12 seçeneklerini denediniz mi ?sorunu çözmedi
denedeim sorun dahada arttı .dDX11 DX12 seçeneklerini denediniz mi ?
Sistem sorunlu olduğundan bence yardımcı olurlar ama bunu direk firmaya sormanız lazım.14 günü geçtiği halde para iadesi alırlarmı
Burada ki komut dizüstü değilse gereksiz bir müdahale olur . Dizüstünde de gereksiz derece de ısınmalara ısındığı içinde daha çok donma kasmaya neden olabilirHer firmada gün sayısı değişebiliyor onu aldığınız yere danışmanız lazım.
Denetim masası>donanım ve ses>güç seçenekleri. Eğer orada yok ise nihai performans modunu eklemek için CMD yi yönetici olarak çalıştırıp aşağıdaki kodu yapıştırın sonra denetim masasına gelecektir.
powercfg -duplicatescheme e9a42b02-d5df-448d-aa00-03f14749eb61
Ama genelde yüksek performans modu oluyor.
Kullandığınız oyunlar arasında veya programlar arasında herhangi korsan veya crackli bir oyun veya program var mı ?çözümü bilen 1 kişimi yok .d
hocam çözümü nedir biliyormusunuzBurada ki komut dizüstü değilse gereksiz bir müdahale olur . Dizüstünde de gereksiz derece de ısınmalara ısındığı içinde daha çok donma kasmaya neden olabilirhele ki normal ısınan bir dizüstüyse fps e katkısı olmadığı gibi sıkıntılar yapacaktır ısınmadan dolayı
![]()
yokKullandığınız oyunlar arasında veya programlar arasında herhangi korsan veya crackli bir oyun veya program var mı ?
Ben RX570 ile battlefight 1 i oynadım ve bende zerre böyle bir problem olmamıştı gayet akıcı idi 3-4 ay öncesinden bahsediyorum.yok
orjınal hep
ekstra turkce yama varBen RX570 ile battlefight 1 i oynadım ve bende zerre böyle bir problem olmamıştı gayet akıcı idi 3-4 ay öncesinden bahsediyorum.
Oyunda normalde Türkçe dil desteği var mı ?
Güç tasarrufundan iyidir bence. Bazı arkadaşlar sorunlarını güç modları ile çözdüğünü belirttikleri için bende öneriyorum.Burada ki komut dizüstü değilse gereksiz bir müdahale olur . Dizüstünde de gereksiz derece de ısınmalara ısındığı içinde daha çok donma kasmaya neden olabilirhele ki normal ısınan bir dizüstüyse fps e katkısı olmadığı gibi sıkıntılar yapacaktır ısınmadan dolayı
![]()
bundan olacagını sanmıyor cold war da da yaptı aynısınıekstra turkce yama var