Oyunda Ses Çarkı Sorunu

Alb

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
NNXYR33

Oyun içi bir ses çarkı çıkıyor ve kapatmak için sesi tamamen kısman gerekiyor yardım edin lütfen

KS

Alb

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Hangi oyunda oluyor bu? Tüm oyunlarda olmuyorsa oyuna özel bir durumdur diye sordum.
bütün oyunlarda olmuyor fakat çoğunda oluyor mesela dark souls3 borderlands2 payday 2 yani baya oyun var böyle olan.internette de arattım kimsede yok böyle bir sorun acaba monitör veya başka bişey ile mi ilgili?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sesi nereden alıyorsun, monitörden mi?

Sorununa baktım ama bir şey bulamadım. NVIDIA kart kullanıyorsan Geforce Expreince uygulamasını aç ve anahtar simgesine tıklayın. Genel sekmesinde oyun içi yer paylaşımı ayarını kapatın belki bunun ikonudur o ses ikonu bilemedim tam olarak. Birde Windows ayarları / Oyun sekmesindeki tüm ayarları kapatın buda olabilir.

KS

Alb

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Sesi nereden alıyorsun, monitörden mi?

Sorununa baktım ama bir şey bulamadım. NVIDIA kart kullanıyorsan Geforce Expreince uygulamasını aç ve anahtar simgesine tıklayın. Genel sekmesinde oyun içi yer paylaşımı ayarını kapatın belki bunun ikonudur o ses ikonu bilemedim tam olarak. Birde Windows ayarları / Oyun sekmesindeki tüm ayarları kapatın buda olabilir.

sesi kulaklıktan alıyorum ama sanırsam monitörle ilgili bir hata çünkü bazı sslerde gözükmüyor

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri