Oyunlar için kulaklık önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

van

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar arkadaşlar kablosuz kulaklık almak için biraz araştırma yaptım iyi sayılan markaların kulaklık en 1000 tl başlıyor bende vazgeçtim sonra  düşük bütçede biraz araştırma yaptım soundsurge 85 buldum fiyatına göre özellikleri cidden mükemmel şimdi şunu sormak istiyorum soundsurge 85 ve aptx destekli bir bluetooth adaptör alsam gecikme yaşarmıyım bu arada online oyun oynamıyorum sadece hikayeli

KS

van

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Sorun yaşamazsınız yakın zamanda bu ikiliden çok önerdim. PC için konuşuyorum hikaye tabanlı oyunlarda bir sorun olmaz ama online tabanlı oyunlar için kesin konuşamıyorum.

TaoTronics SoundSurge 85 - 394 TL + TaoTronics TT-BA07 Bluetooth Stereo Ses Müzik Alıcı/Verici 2'si 1 arada Adaptör (Çift Cihaz Desteği) - 177 TL

teşekkürler hocam online oyun cs go oynuyorum ama onda hyperx cloud 2 kullanıyorum ben hikayeli oyunları soundsurge 85 ile kullanıcam teşekkürler bu arada bu soundsurge 85 ilgili kötü bir şikayet geldi mi yada okudunuz mu çünkü özellikleri 800-900 tl kulaklırda varda

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Genel olarak kötü bir dönüş almadım ve herhangi bir olumsuz yorum fiyatını göz önüne alarak baktığımda görmedim. Bazıları 350-400 TL ye bir ürün aldıklarını unutup 1000 TL ve üzerindeki ürünlerdeki deneyimi alacağını sanmışlar öyle olumsuz yorum yapmışlar ama bu saçma ve yanlış bir incelemedir. Bu yüzden onları kâale almadım.

KS

van

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Genel olarak kötü bir dönüş almadım ve herhangi bir olumsuz yorum fiyatını göz önüne alarak baktığımda görmedim. Bazıları 350-400 TL ye bir ürün aldıklarını unutup 1000 TL ve üzerindeki ürünlerdeki deneyimi alacağını sanmışlar öyle olumsuz yorum yapmışlar ama bu saçma ve yanlış bir incelemedir. Bu yüzden onları kâale almadım.

teşekkürler attığınız 2 ürünü alıyorum tekrardan yardımınız için teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri