Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Oyunalarda fps yüksek olsun diye ekran kartı aldım gtx 770 ama ekran kartını pc taktım ve şaçma sekilde böyle hatalar almaya başladım 2 3 kere format atım ama gine böyle oyunlarda ani takılmalar oluyor lütfen çözümü bilenler yazabilrimi.
Oyun ve genel Windows işlerinde disk sürekli okuma/yazma yapar HDD disklerde bu özellikle Windows 10 işletim sisteminde Search aygıtı çalıştığı için arkada sürekli kullanılır buda disk kullanımını %100 olarak sürekli çalıştırır. Bunun için özellikle Windows 10 sisteminde SSD disk önerilir ki SSD disklerde bu işlem bu şekilde çalışmadığından disk kullanımı Windows deneyiminde %0 ile %5 civarında olur. Oyunlarda %100 olması sorun değil oyun okuma veya yazma işlemleri yapar bu sorun değil ama masaüstündeki kullanımdaki disk kullanımı azaltabilirsiniz onun içinde Search İndex servis ayarlarını tamamen kapatmalısınız. https://www.partitionwizard.com/partitionmagic/100-disk-usage-windows-10.html bu sayfadaki 4 ve 5 numaralı maddleri uygulayın.