Bu sistemde Half Life gibi çok eski bi oyunda bile 144'e sabitlediğim fps değeri ara ara 70 lere kadar düşüp kasılma ve donma sorunları oluşturuyor. CS Go'da fps değerleri 25-110 arası çok değişken bu oyunda da kasılma donma sorunları var.
Sistem iyi değil farkındayım ama Half-Life gibi bir oyunda bile bu sıkıntıların olması çok anormal. [font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]AMD ekran kartı ayarları oyun modundaki özelliklere göre ayarlandı. Sürücüler Güncel durumda.[/font] Benden çok daha kötü sisteme sahip arkadaşlarım bile Half-Life'de 300 sabit fps alabilirken benim yaşadığım fps kasılma donma sorunlarının kaynağı ne olabilir? (Half-Life Oyun ayarı ile ilgili değil çünkü eski bilgisayarımda 512 mb ekran kartı ile aynı ayarlarda sabit 144 fps alabiliyordum.)
Sistem Özellikleri
İşlemci : İntel(R) Core(TM) i3-3240 CPU @ 3.40GHz
RAM : 8GB
PSU : X-CALİBRE 500 W
İşlemci Sistemi : Windows 10 Pro 64 Bit
Ekran Kartı : Amd Radeon R7 200 Series 4GB
DİSK : 240 GB SSD
Ana Kart : Gigabyte Z77M-D3H
Sistem iyi değil farkındayım ama Half-Life gibi bir oyunda bile bu sıkıntıların olması çok anormal. [font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]AMD ekran kartı ayarları oyun modundaki özelliklere göre ayarlandı. Sürücüler Güncel durumda.[/font] Benden çok daha kötü sisteme sahip arkadaşlarım bile Half-Life'de 300 sabit fps alabilirken benim yaşadığım fps kasılma donma sorunlarının kaynağı ne olabilir? (Half-Life Oyun ayarı ile ilgili değil çünkü eski bilgisayarımda 512 mb ekran kartı ile aynı ayarlarda sabit 144 fps alabiliyordum.)
Sistem Özellikleri
İşlemci : İntel(R) Core(TM) i3-3240 CPU @ 3.40GHz
RAM : 8GB
PSU : X-CALİBRE 500 W
İşlemci Sistemi : Windows 10 Pro 64 Bit
Ekran Kartı : Amd Radeon R7 200 Series 4GB
DİSK : 240 GB SSD
Ana Kart : Gigabyte Z77M-D3H