Soru Oyunlarda CPU Kullanımım %100 Oluyor Sebebi Nedir

Efe kaya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam ben 1 hafta önce PC hocası gg11 sistemni aldım Ryzen 5 7500f ve rtx 4070 li sistemi videodaki gibi biosumu güncelledim ve ayarlarımı yaptım şu anlık pc de ki tek sıkıntım oyunlara girdiğim zaman cpu kullanımım %93-%100 arası oluyor özellikle pubg de keşfettim bunu ama sıcaklık değerlerim normal 60 bandında geziyor sorun nedir acaba acil yardım

Son düzenleme:

GravediggerDemon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
Hocam ben 1 hafta önce PC hocası gg11 sistemni aldım Ryzen 5 7500f ve rtx 4070 li sistemi videodaki gibi biosumu güncelledim ve ayarlarımı yaptım şu anlık pc de ki tek sıkıntım oyunlara girdiğim zaman cpu kullanımım %93-%100 arası oluyor özellikle pubg de keşfettim bunu ama sıcaklık değerlerim normal 60 bandında geziyor sorun nedir acaba acil yardım
işlemci ghz i kaçda çalışıyor görev yöneticisinden kontrol ediniz, stock mu turbo da mı

Mehmetgs1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Özellikle pubg de görüyorsanız
Pc güç tüketimini Yüksek performansa çektiniz mi ? Hangi çözünürlükte kullanıyorsunuz bu arada

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
204
Genelde darboğaz olayında yaşanır bu durum.

KS

Efe kaya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Ekli dosyalar

• IMG_20241124_074601.jpg
    IMG_20241124_074601.jpg
    8 MB · Görüntüleme: 9
KS

Efe kaya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
mesela birde pubg de ekran kartı kullaımı 0 a düşüp donuyor sonra 90 lara çıkıyor

KS

Efe kaya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar birde pc de windows 11 pro var o sıkıntı yapıyor olabilir mi çünkü ekran kartı sitesinde en fazla wnidows 11 için driver var

Mehmetgs1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Hocam değerler böyle oyunda
Ben burda bir darboğaz görmedim

mesela birde pubg de ekran kartı kullaımı 0 a düşüp donuyor sonra 90 lara çıkıyor
O dedıginiz şey drop hocam anakartınızın güncellemesini yapın. Birde 1 haftada virüs bulastırmıs olabılırmısınız

Arkadaşlar birde pc de windows 11 pro var o sıkıntı yapıyor olabilir mi çünkü ekran kartı sitesinde en fazla wnidows 11 için driver var
windows 11 kendi içinde pro home gibi sürümlere ayrılır driverlarda direk 11 yazar bu bir problem degildir

Son düzenleme:
KS

Efe kaya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ben burda bir darboğaz görmedim

O dedıginiz şey drop hocam anakartınızın güncellemesini yapın. Birde 1 haftada virüs bulastırmıs olabılırmısınız

windows 11 kendi içinde pro home gibi sürümlere ayrılır driverlarda direk 11 yazar bu bir problem degildir

Ankaratı güncelle dediğiniz bios güncellemekse güncel zaten şuan birde oyun optimizasyonu ile ilgili bir problem olabilir mi çünkü oyuna ilk girince donuyor bir kasıyor sonra 250 fps bandına çıkıyor

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri