Oyunlarda Fps Düşmesi̇

JAMİRYO34

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selam arkadaşlar. İ7 14700 KF - 4060 Tİ - 32 GB RAM gibi iyi bir sisteme sahibim. Fakat RD2 de yüksek fps lerde sorun yaşıyorum. FPS 102 civarindayken 90'a düşüyor. Bu anlık bazen 10 -12 fps düşüklüğünden akıcılık kaybı yaşıyorum. Bu sizde de oluyor mu ? Sistem alicam korkuyorum valla.

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
680
Fps zaten sabit kalmaz 90 ken 10-12 fps arası farklı yerlerde değişmesi normal. 60 ın altına düşmediği sürece %1 fpsin takılma hissi vermez . Ayarlarını seni en rahatsız etmeyecek şekilde ayarlamanı tavsiye ederim

Dk 24 civarı rdr 2 :

KS

JAMİRYO34

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Fps zaten sabit kalmaz 90 ken 10-12 fps arası farklı yerlerde değişmesi normal. 60 ın altına düşmediği sürece %1 fpsin takılma hissi vermez . Ayarlarını seni en rahatsız etmeyecek şekilde ayarlamanı tavsiye ederim

Dk 24 civarı rdr 2 :

Kral şöyle izah edeyim. Ben şimdi açık alanda at koştururken 100 civari fps alıyorum lakin kasabaya girdimde falan direkt 90 oluyor. 10 fps lik kayip akıcılığı bozuyor. O 100 fps'e alıştım için yavaşlamayı hissediyorum. Bunun çözümü var mı fps sabitliyorum. Bu sefer de yine dusuyor yine farkediyorum. Konsol mu alsam bilemedim.

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
680
Kral şöyle izah edeyim. Ben şimdi açık alanda at koştururken 100 civari fps alıyorum lakin kasabaya girdimde falan direkt 90 oluyor. 10 fps lik kayip akıcılığı bozuyor. O 100 fps'e alıştım için yavaşlamayı hissediyorum. Bunun çözümü var mı fps sabitliyorum. Bu sefer de yine dusuyor yine farkediyorum. Konsol mu alsam bilemedim.
Fpssi alamayağı yerin üstüne sabitlemeniz o yerin altınadüşmeyeceğini garantilemez. Sadece sabitlediğiniz değerin üstüne çıkmaz. Ve bilgisayar sadece o kadarlık çalışır. Yani tabi 144 görmek her zaman daha iyidir. Bu düşüş farkına göre grafik ayarlarını yapıp 144e ulaşabileceğiniz noktaya gelmesini sağlayabilirsiniz. Veya 60fps sabitleme yapabilirsiniz. dikey kapatıp.

KS

JAMİRYO34

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Attığın videoda da bahsettim sorun var. 100 den 90 lara gerileyince fps sarsıntısı oldugu gozukuyor.

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
680
Attığın videoda da bahsettim sorun var. 100 den 90 lara gerileyince fps sarsıntısı oldugu gozukuyor.
evet zaten ondan dolayı attım normal oldugun bilmen için. Bundan dolayıda o sıkıntıyı hissetmemen için bazı ayarlar denemenitavsiye ettim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri