- Tepki
- 25
o anlamda değilArkadaşın fps monitörün desteklediği hz den daha aşağı düşüyormuş. Can sıkan bir durum ekipmanından tam performans alamıyor.
sistemin max performansı bu
o anlamda değilArkadaşın fps monitörün desteklediği hz den daha aşağı düşüyormuş. Can sıkan bir durum ekipmanından tam performans alamıyor.
benim 75 hz bir tane daha monitörüm var yan monitör olarak kullanıyorum ondan kaynaklı olabilirmi ve ikisindede hareketli wallpaper var ben ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorumArkadaşın fps monitörün desteklediği hz den daha aşağı düşüyormuş. Can sıkan bir durum ekipmanından tam performans alamıyor.
500 zaten alıyorum bazen 550 bazende 600 oluyoe ama genellikle 450cift ram yaparsa ortalama 550 hadi 500 alır
zaten o olay işlemcini öldürürbenim 75 hz bir tane daha monitörüm var yan monitör olarak kullanıyorum ondan kaynaklı olabilirmi ve ikisindede hareketli wallpaper var ben ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum
Ben ram olduğunu düşünüyorum ama denemekten zarar gelmez.benim 75 hz bir tane daha monitörüm var yan monitör olarak kullanıyorum ondan kaynaklı olabilirmi ve ikisindede hareketli wallpaper var ben ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum
oyun oynarken kapatmalısınzaten o olay işlemcini öldürür
güç kullanımından yüksek performans yaptım işlemcinin ömrünü kısaltırmızaten o olay işlemcini öldürür
rami alınca 550 civarına gelir ayrıca perotmans istiyorsan onları oyun oynarken kapatmalısın biraz yt den video izle500 zaten alıyorum bazen 550 bazende 600 oluyoe ama genellikle 450
20 yıldan 19 yıla düşürürgüç kullanımından yüksek performans yaptım işlemcinin ömrünü kısaltırmı
yani çok fazla fark etmiyor yüksekte kalsa olurrami alınca 550 civarına gelir ayrıca perotmans istiyorsan onları oyun oynarken kapatmalısın biraz yt den video izle
20 yıldan 19 yıla düşürür
böyle saçma şeyleri kim uyduruyor anlamış değilim ona bakılırsa açtığın hareketli wallpaper da bitirir onu bıraktım o zaman oyun oynama saçma konular bunlargüç kullanımından yüksek performans yaptım işlemcinin ömrünü kısaltırmı
O kadar çok düşünmenize gerek yok dert sahibi olursunuz kullanın bı sıkıntı olmaz. Üretilen ürünler güncel teknoloji böyle şeyler yapabilsin diye yapılıyorlar.güç kullanımından yüksek performans yaptım işlemcinin ömrünü kısaltırmı
sadece sordum dostum çünkü bazıları kısaltır diyor bazıları değil diyor hemen hararetlenmeböyle saçma şeyleri kim uyduruyor anlamış değilim ona bakılırsa açtığın hareketli wallpaper da bitirir onu bıraktım o zaman oyun oynama saçma konular bunlar
şaka yapıyorum yani komik konular her önüne gelen bir şey anlatıyorsadece sordum dostum çünkü bazıları kısaltır diyor bazıları değil diyor hemen hararetlenme![]()
Sisteminden alacağı maks performansı alıyorsa nasıl daha fazla alacak ki. Mümkün değildir.o anlamda değil
sistemin max performansı bu
işte dediğim gibi rami yükseltirse 550 600 alır şu an aldığıda normalSisteminden alacağı maks performansı alıyorsa nasıl daha fazla alacak ki. Mümkün değildir.
Zaten monitör 360 isterse 1000 alsın 360in altına düşmedikce sorun yokwindowsu technopad mi çıkardıda ordan inidryosun
işte dediğim gibi rami yükseltirse 550 600 alır şu an aldığıda normal
ama hareketli wall kullanma oyun oynarken
baya etkiler
ryzen 5 7600 satın almış onun verdiği performansı kullanmak istiyor ama pc sadece ekran kartı ve işlemci değildirZaten monitör 360 isterse 1000 alsın 360in altına düşmedikce sorun yok
teşekkürler iyi gecelerryzen 5 7600 satın almış onun verdiği performansı kullanmak istiyor ama pc sadece ekran kartı ve işlemci değildir
neyse beyler ben yatıyorum iyi geceler yarın devam ederiz