Yardım Oyunlarda Nesneler Titriyor Ve Gec Yukleniyor

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
Oyunlarda sabit durdugum zaman nesnelerde titreme meydana geliyor ve uzaktaki nesneler gec yukleniyor. Bu sorunu nasil cozebilirim?

Rtx4060ti 16gb
İ5 13400f
32gb ddr5 ram
samsung 970 evo plus 1tb ssd

Son düzenleme:

galip

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
84
başkan sisteni parçalara ayır sonra tekrar dikkat ederek tekrar monte et sonra tekrar diski formatla ve windows unu tekrar yükle driver yüklerkende sonuncuyu değil bir öncekini yükle

KS

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
başkan sisteni parçalara ayır sonra tekrar dikkat ederek tekrar monte et sonra tekrar diski formatla ve windows unu tekrar yükle driver yüklerkende sonuncuyu değil bir öncekini yükle
Bu soyledigim cok abarti olmuyor da titriyorda kastim bu kenarliklarda titreme oluyor ya hafif o ama cok sinir bozucu oluyor. Birde uzaktan nesneler yavas yukleniyor. Bu bi ayar veya yazilimla olmuyor mu

galip

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
84
hepimiz verdiğimiz paranın karşılığını almak isteriz çoğu zaman verdiğimiz parayla beklentimiz ya çok abartı hayalkırıklığı ile son buluyor yada çok düşük kalıyor azınlık ne istediğini aldığının ne olduğunu bilir
sorunun sadece ekran kartından olmayabilir monitör ve veri aktarım kablosu etkiler

KS

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
hepimiz verdiğimiz paranın karşılığını almak isteriz çoğu zaman verdiğimiz parayla beklentimiz ya çok abartı hayalkırıklığı ile son buluyor yada çok düşük kalıyor azınlık ne istediğini aldığının ne olduğunu bilir
sorunun sadece ekran kartından olmayabilir monitör ve veri aktarım kablosu etkiler

Biraz arastirinca boyle birsey buldum. Benim anakartim asus tuf h770 pro wifi.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri