Oyunları Tam Ekranda Açtığımda Ekran Titremesi

mertcantasali

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar, oyunları tam ekranda açtığımda üst kısımda titremeler oluyor fakat pencere modunda açtığımda böyle bir problemle karşılaşmıyorum çözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
https://youtu.be/zEQqLY7Q2H4

KS

mertcantasali

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Driver'ınız güncel mi ?
Sürücülerim güncel sadece oyunlarda değil tarayıcıdada yaptığını fark ettim ve garantiye yolladım.
Yardımınız için teşekkürler.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Panel kaynaklı sorun değilse yani garanti bu monitörde sorun yok derse sorun birkaç şeyden olabilir.

Birincisi monitöre gelen elektrik eğer topraklı prize bağlı değilse dengesiz elektrikten bu sorun olabilir. Birde kullandığınız monitöre gelen güç kablosundaki parazit engellemede bir sıkıntı varsa yani kablo kaynaklı bir sıkıntı buda sorun olabilir.

İkincisi kullandığınız görüntü kablosunda eğer bir sorun varsa ki genelde olmaz ama arızalı kablo ise sorun buda olabilir.

Son olan ise eğer monitör akım çeken bir şeye yakınsa genelde mıknatıs gibi bir şey olabilir yada aşırı elektrik çeken bir şeye yakınsa buda monitörde dalgalanmalara sebep olabilir.

Garanti dönüşü sonuçları paylaşırsınız ve eğer sorun monitörde değilse yazdıklarımı denerseniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri