Yardım Oyunu Açarken System_Service_Exception Ekranı Çıkıyor

Maydonozdönerseven

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba, bir oyunu veya uygulamayı başlattığımda bazen KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED veya KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE veya SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION içeren bir ekran alıyorum

Denediklerim: Sürücüleri güvenli modda devre dışı bırakma
RAM'in konumunu değiştirme (silgiyle pinleri temizleyip)
Belleği ve diski kontrol etme(chkdsk,dmic,memtest68,sfc scannow)
Güncellemeleri Yükleme

RAM:3 GB
İşlemci: Intel Pentium E2200
Anakart: Gigabyte GA-P35-DS3L
Ekran kartı: Nvidia Geforce 9600 GT

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
Merhaba, bir oyunu veya uygulamayı başlattığımda bazen KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED veya KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE veya SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION içeren bir ekran alıyorum

Denediklerim: Sürücüleri güvenli modda devre dışı bırakma
RAM'in konumunu değiştirme (silgiyle pinleri temizleyip)
Belleği ve diski kontrol etme(chkdsk,dmic,memtest68,sfc scannow)
Güncellemeleri Yükleme

RAM:3 GB
İşlemci: Intel Pentium E2200
Anakart: Gigabyte GA-P35-DS3L
Ekran kartı: Nvidia Geforce 9600 GT
Hataların geneli 2 şeyden olabilir ya RAM sorunu yada Windows odaklı bir sürücü çakışması sorunu. Önce aşağıdaki Windows odaklı bir sorun varsa diye çözmek için olan kodları bir deneyin.

CMD yani komut istemi başlatıp, aşağıdaki komutları satır satır yazıp ENTER 'a basın ve işlemin tamamlanmasını bekleyin. Daha sonra sistemi yeniden başlatıp kontrol edin sorunu.
  • DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth
  • DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth
  • DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
  • SFC /scannow
İşe yaramazsa Driver Verifier bu Windows sürücü doğrulama aracını kullanabilirsiniz. Bu Windows aracı sistemdeki tüm sürücülere tek tek işlem yaptırıp hangisinde sorun var çözmek için kullanılıyor. NOT : İşlemi başlatmadan önce Windows Sistem Geri Yükleme noktası oluşturun. Windows hasar alabilir ve format atmak zorunda kalabilirsiniz diye bu yedek işinize yarayabilir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri