Merhaba 480 GB'lık ssd almak istiyorum önerilerinize açığım bütçem 500 600 tl ikinci el de önerebilirsiniz.
Depolama araçlarında 2. ele girmenizi pek önermem. Daha düşük kapasite ama sıfır her zaman daha iyidir.Merhaba 480 GB'lık ssd almak istiyorum önerilerinize açığım bütçem 500 600 tl ikinci el de önerebilirsiniz.
Kioxia 3 ay kullanılmış 21 ay garantisi olan kutulu bir ssd buldum crystal disk mark testleride iyi görünüyor sizce alınır mı hocam 3 ay kullanmış rafa kaldırmış uzun süredir kullanmıyormuş bugün çalışıyor mu diye kontrol etmiş çalışıyormuş.Depolama araçlarında 2. ele girmenizi pek önermem. Daha düşük kapasite ama sıfır her zaman daha iyidir.
hangi porta takmalıyım siyah mı kırmızı mı?4 adet SATA bağlayabiliyorsunuz.
Herhangi 2.5" SSD modelini bağlayabilirsiniz. (Kronik sorunu olmayanları tercih edin)
2. el SSD pek tavsiye etmiyorum. Zaten bütçeniz kötü değil, kendi adınıza sıfır garantili ürün alın.
Eğer bütçenin üzerine biraz daha ekleyebilirseniz iyi olur.
Çünkü bütçeyi biraz daha yükseltirseniz 480~512 GB modellerden alabilirsiniz.
Kartta yeterince SATA portu olmadığından dolayı, düşük SSD alıp boşuna port işgal etmeyin.
Ekli dosyayı görüntüle 9267Ekli dosyayı görüntüle 9268
Kaç GB ve ne kadar?Kioxia 3 ay kullanılmış 21 ay garantisi olan kutulu bir ssd buldum crystal disk mark testleride iyi görünüyor sizce alınır mı hocam 3 ay kullanmış rafa kaldırmış uzun süredir kullanmıyormuş bugün çalışıyor mu diye kontrol etmiş çalışıyormuş.
Kaç GB ve ne kadar?
Ayrıca, neden sıfır SSD alma imkanınız varken 2. el tercih ediyorsunuz? Zaten bütçeniz yeterli seviyede.
Anakart modeli eski olduğu için M2 desteklemiyor. Ama SATA mevcut.![]()
Hikvision E100N/512G SATA 3.0 512 GB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Hikvision E100N/512G SATA 3.0 512 GB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Hikvision E100N/512G SATA 3.0 512 GB M.2 SSD özelliklerini incele, 851,80 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
katılıyorum
Hocam kusura bakmayın yaAnakart modeli eski olduğu için M2 desteklemiyor. Ama SATA mevcut.
Ekli dosyayı görüntüle 9271