FarCry Peimal türkçe Yama Kurmaya Çalışıyorum en guncel video 1 sene once ve guvenilir gelmedi bana ondan oncekilerde 4 5 sene once ve artik ara yuz felan degismis denememe rağmen yama kurulmadı nedense kurmama yardım edebilicek varmı lütfen
SteamSteam'mi Epic'mi ?
Hocam Denileni Yaptım Dosyaları Atıyorum Olmuyor Çözemedim Bir türlü![]()
Far Cry Primal Türkçe Yama
Bu Türkçe yama paketi, Far Cry Primal isimli açık dünya FPS oyunu için Türkçe dil dosyalarını içerir. Yama kurulumundan sonra oyunu tamamen Türkçe olarakyamatr.com
Oyun ayarlarından altyazıları açtın mı ?Hocam Denileni Yaptım Dosyaları Atıyorum Olmuyor Çözemedim Bir türlü
Direk oyun türkçe değik ara yüz flnOyun ayarlarından altyazıları açtın mı ?
Zaten bazı oyunlar sadece altyazı çevirmesi oluyor.Direk oyun türkçe değik ara yüz fln
Ben dosyaları bunların yanına eklkyodum acaba birinin içinemi atıcam bence bin dosyasına atılıyor olabilir onun içi baha dolu veya data winOyun ayarlarından altyazıları açtın mı ?
olmazsa bunu dene
![]()
Far Cry Primal Türkçe Yama | Turkce-yama.com
Far Cry çevirileriyle tanınan Erdem ÇATIK tarafından hazırlanan Far Cry Primal'ın Türkçe yamasını buradan indirebilirsiniz.turkce-yama.com
Farcry da hersey cevrilmis videolarda fln gozukuyorZaten bazı oyunlar sadece altyazı çevirmesi oluyor.
bulabildinmi yama ?Ben dosyaları bunların yanına eklkyodum acaba birinin içinemi atıcam bence bin dosyasına atılıyor olabilir onun içi baha dolu veya data win
Farcry da hersey cevrilmis videolarda fln gozukuyor