BÜTÇENİZ NEDİRToplama kasa aldim 500 gb ssd var malumunuz kime yeter bi ssd almak istiyorum ama pekte bütçem kalmadi + bide monitör alicam daha bildiğiniz baya indirimde olan şeyler varmı
Bütçenizi belirtmemişsiniz. 1TB sata SSD önerebilirim.Toplama kasa aldim 500 gb ssd var malumunuz kime yeter bi ssd almak istiyorum ama pekte bütçem kalmadi + bide monitör alicam daha bildiğiniz baya indirimde olan şeyler varmı
Gec bi saat kusura bakma lütfen foruarin uygulamari yok galiba ben bulamadım site de kapanmış. İncehesap eagla kasasi aldim 12gb 3060 ve ryzen 5 5500 varBütçenizi belirtmemişsiniz. 1TB sata SSD önerebilirim.
Samsung 870 EVO MZ-77E1T0BW 2.5" 870 EVO
Monitör olarakda sistemini bilmediğim için HZ e göre öneride bulunamıyorum bütçen ve sistemini paylaştığın zaman seve seve yardımcı olabilirim.
Bu çekiliş galiba hicam kod herkese yok sankiSata mı yoksa nvme mi bakıyorsunuz ? Şu an forum üyelerine özel kod var ona bi bakın derim.
800 900 max 1BÜTÇENİZ NEDİR
Kod herkese değil 10 kişiye verilecek m2ssd katilin şansınızı deneyinGec bi saat kusura bakma lütfen foruarin uygulamari yok galiba ben bulamadım site de kapanmış. İncehesap eagla kasasi aldim 12gb 3060 ve ryzen 5 5500 var
Bu çekiliş galiba hicam kod herkese yok sanki
800 900 max 1
Zor ama yazdım biseyler yine bi alternatif bakmakta fayda var ihtiyaci olana gider umarimKod herkese değil 10 kişiye verilecek m2ssd katilin şansınızı deneyin
o oran ortalama diye biliyorum net tam bir rakamı yok 100mb asağa 100mb yukarısı normaldirSSD'de her zaman Samsung öneririm ancak fiyatları da tuzlu. Biri 2, biri de 3 senedir kullandığım 2 adet Samsung marka SATA SSD'im var. İkisi de Laptop'larda işletim sistemi üzerinde kullanıldı. Şu an masaüstüne, oyunları depolama için bağladım. Ara ara benchmark yapıyorum, performansında en ufak bir azalma yok.
Öte yandan bir tane de Kioxia marka NVME ssd var. Üzerinde işletim sistemi kurulu. Daha 6 ay belki olmuştur, yazma ve okuma hızları bir garip. Okuma hızı olağandan fazla iken yazma hızı ise olağandan az. Benim cahilliğim mi bilmiyorum ancak SSD'de sorun var gibime geliyor.
Yarısı kadar fark ediyor. Samsung Magician ile yapıyorum. Belki hatalı gösteriyordur bilemedim.o oran ortalama diye biliyorum net tam bir rakamı yok 100mb asağa 100mb yukarısı normaldir
o zaman sorun olabilirYarısı kadar fark ediyor. Samsung Magician ile yapıyorum. Belki hatalı gösteriyordur bilemedim.