Parama göre performanslı bilgisayar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
ben öneri yaparken kendime alacakmış gibi bakarım. Şahsen o bütçeler için çok iyi. hem program hem oyun için oldukça yeterli

KS

Tunahan Harmancı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam ben buna daha önce bakmıştım da çok kalın çok kaba gelmişti siz ne dersiniz

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
dediğim gibi pc de soğutma çok önemli hatta bana sorarsan işlemci kadar önemli. neden dersen ısınıp kapanan bir sistem istediği kadar güçlü olsun hiç bir şey ifade etmez. benim bir casper nirvanam vardı ısınıp kapanırdı işlemciyi sırf kapanmasın diye %80 kullanırdım düşün. ve soğutma anlamında her şeyi denerdim. Sen bu üründe kafanı yormayacaksın reklam değil amacım amacım o bütçeye laptop alacak olsan kesinlikle bunu alacak olmam. Benim sistemim imzamda yazılı soğutucum sıvı soğutma mesela. OC 4.4 de test sonuçarım forumda var bakabilirsin. Sıvı soğutmaya rağmen baya yükselmişti. Bu üründe çift fan var bu da işlemci yorarken kapandı riskini neredeyse ortadan kaldırıyor. Ve monster kullanıcıları genel anlamda çok memnunlar.

ayrıca 3 cm kadar bile kalınlığı yok :D

385 (W) x 269 (D) x 23.9 (H) mm boyutları

KS

Tunahan Harmancı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Eyvallah hocam sakin olalım :) oyun oynayan birisi değilim oynasam bile çok ayda yılda bir oynarım. Oyun oymadığım için Asus, Toshiba, lenovo, Dell falan düşünüyordum. Ama bilemedim, bilene danışayım diye size geldim. Sizde sakin olun hocam

Ama bu bilgisayarı canlı canlı fiziksel olarak görebileceğim tavsiye ettiğiniz bir yer varsa gidip koşa koşa bakarım :)

KS

Tunahan Harmancı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Asus lenovo Dell Toshiba bunlardan birisinin tavsiye edebileceğiniz bir ürünü var mı :) daha güzel tasarlanmış olmaları biraz cezbediyor :)

KS

Tunahan Harmancı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam teşekkür ederim :) parmaklarınıza sağlık

Ama başka önerisi olan varsa onları da alabirim

KS

Tunahan Harmancı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
CASPER CN.TKI-6200B NOTEBOOK

Bunun hakkında ne düşünüyorsunuz. Fiyatı özellikleri kağıt üzerinde çok iyi. Ama kalite olarak nedir sizce

TOSHIBA SATELLITE L50-C-1WG NOTEBOOK
Sanki bu da iyi gibi ne dersiniz

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
hayırlısı olsun ama sen tasarım istiyorsun, ya makyaj iyi olacak içi boş olacak ki parası ucuz olacak. ya da makyaja kanmayacaksın içe önem vereceksin. Önemli olan iç güzelliği :D tabi dışı da beter olmasın sonuçta ruhlar aleminde de yaşamıyoruz :D

KS

Tunahan Harmancı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam, ne yok böyle bir bilgisayar havasında olsun, ne de yine kastı dondu havasında. Beni şöyle 2-3 sene götürsün, sıkıntı çıkarmasın, kafamı ağrıtmasın. Yani bi kate upton aramıyorum ama demet akalında istemem :)

E

expert

Guest
Bana sorun çıkarmasın diye bir şey yok teknoloji de ilahi bir sorun olur elektronik sonuçta

KS

Tunahan Harmancı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
O anlamda değil. Yani kasmaları, nerden aldım ben bunu deditme, keşke atmasaydım gibi düşüncelere sokmasın o anla sorun çıkarmasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri