- İşlemci
- Ryzen 5 5600
- Ekran Kartı
- Galax rtx 2060 plus 6 gb
Arkadaşlar cümleten hayırlı günler, zahmet ayırdığınız için çok teşekkür ederim, ben yakın zamanda bir pc toplayacağım, inşallah 3 gün civarı kaldı, işlemciyi çoktan aldim elimde bulunuyor, ryzen 5 5600, ama sorunum parça uyumu, ben bu işlerden anlamadığımdan lütfen bana yardımcı olunuz
Anakart
www.teknobiyotik.com
Ram
www.teknobiyotik.com
Kasa
www.teknobiyotik.com
Ekran kartı
www.teknobiyotik.com
Ssd
Sogutucu
Amd wraith stealth stok fan
Şimdiden çok teşekkür ederim, gücüm buna yetti, ileride rami 32, psu yu 750 bronz yapmak istiyorum ama, şimdilik bunu alma imkanım var, yardımlarınızı bekliyorum.
Anakart

AsRock B550M-HDV AM4, DDR4, 4733+ (OC) HDMI / DVI / VGA, m.2, PCI-e 4.0, USB3.2 mATX Anakart | Teknobiyotik
Premium 50A Power Choke Compared to traditional chokes, ASRock’s premium 50A power chokes effectively make the saturation current up to three times better, thus providing enhanced and improved Vcore voltage to the motherboard. Matte Black PCB A new mysterious matte black and copper color...

Kingston 8GB Fury Beast 3200MHz CL16 DDR4 Black Ram (KF432C16BB/8) (Kingston Türkiye Garantili) | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...

Kasa

Dark GT 500W 3x12cm FRGB LED Fanlı, Full Akrilik Yan ve Mesh Ön Panel, Dikey Ekran Kartı Destekli, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHGT500) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } Dark GT, 3x12cm FRGB Fan, USB3.0...

Ekran kartı

Galax RTX2060 Plus EX 6GB (1-Click OC) 192Bit GDDR6 RTX 2060 Ekran Kartı (26NRL7MPX2BY)(OUTLET) | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...

Ssd
Sogutucu
Amd wraith stealth stok fan
Şimdiden çok teşekkür ederim, gücüm buna yetti, ileride rami 32, psu yu 750 bronz yapmak istiyorum ama, şimdilik bunu alma imkanım var, yardımlarınızı bekliyorum.