- Tepki
- 8
bin lira bütçem var. hangi mouseu almalıyım sizce ? glorious model d veya o almayı düşünüyorummousen bi tık sıkıntı keske alırken danıssaydın o paraya daha iyleri var
xm2we alırdın
bin lira bütçem var. hangi mouseu almalıyım sizce ? glorious model d veya o almayı düşünüyorummousen bi tık sıkıntı keske alırken danıssaydın o paraya daha iyleri var
xm2we alırdın
Abmyi alcaktım şimdi stok bitmiş bruhverilmez 2.3 tü 3.5 olmuş ?
cidoo abm84 al
onada zam glemis KFŞAJOCKS
klavye alma yada 1k ya dierya dk61e alabilrisin o vütçeye en fp
Bu sistem için can alıp can verecek insanlar tanıyorum. Bu nasıl bir çılgınlıkSelam, şuan hali hazırda kullandığım bir bilgisayarım var ve artık parçalarını değiştirmek istiyorum sizce işlemciden mi başlayayım anakarttan mı ekran kartından mı? İşlemcim Ryzen 5 5600, ekran kartım Rx 6700, anakartım B550M-A Pro.
Reis bu geldi ben nasıl yapcam şuan stoğu falan nası çıkarcam izleyip mi yapam bi yere götüremmiEkran kartı şuan için gayet iyi bi kart ondan gerek yok
Klavye değişMouse Rog İmpact 2 Wireless, Kulaklık Blackshark v2 pro, Klavye Tuf K3 yani her şeyim var ama bişiler almak istiyom onuda aldık şimdi
se214xt Bunu aldım reis
Yok alma, 1.3 olmaz mı?bin lira bütçem var. hangi mouseu almalıyım sizce ? glorious model d veya o almayı düşünüyorum