Paycell Mi İninal Mı?

Buff Medic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
189
beyler papara alın diyeceksiniz büyük ihtimal biliyorum ama malesef mümkün değil çünkü sadece şoktan alabilirim kart ailemin izin vereceği bir şey değil hangisi daha az uğraştırır sadece sıkıntı çıkartmasın benim istediğim o

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524

soniq

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
kanka 6 yil ininal kullandım daha 1 ay oldu paparaya geçeli ininalin sorunlarından bahsedeyim ara sira atmlerde sıkıntı çıkarıyor odeme yapmak istediginde nadiren yine sikinti cikariyor sms gelmiyo 1 gün sonra geliyo ayda bir kere karttan 2 lira kesiyo paycelli bilmiyorum ama ininalin böyle sorunları var haberin olsun

KS

Buff Medic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
189
hayır hocam kast ettiğim şey aylık aidat vs kesiyor mu ininal gibi veya bir şartı var mı bilmem gereken?kampanyası oluyor mu vs.

KS

Buff Medic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
189
hocam bu altinizda yazan bilgisayar özelliklerini nasıl yaziyorsunuz
1692625545227.png

imza yazan yeri seçecen usta

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
hayır hocam kast ettiğim şey aylık aidat vs kesiyor mu ininal gibi veya bir şartı var mı bilmem gereken?kampanyası oluyor mu vs.
aylık aidat kesmiyor ben 1 yıldır kullanıyorum sıkıntısı yok spotify veya yt de 15tl cashback steamde(sadece bakiye satın alırken) %20 iade veriyor

KS

Buff Medic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
189
aylık aidat kesmiyor ben 1 yıldır kullanıyorum sıkıntısı yok spotify veya yt de 15tl cashback steamde(sadece bakiye satın alırken) %20 iade veriyor
tamam yarın kursum var çarşamba deneme deneme sonrası bakmaya gideyim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri