Pc açılınca kapanıyor

sinansancakk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
PC'yi açıyorum ve şifre yerini geçerken kapanıyor aniden. Ne yapmalıyım veya ne olmuş olabilir?

Bieytuuhein

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşletim sistemin zarar görseydi şifre ekranı gelmezdi, Genellikle bios ekranı gelmeden klavye falan devreye giriyor Usb temassızlığı diyemeyiz gibi, bence sorun ya HDD veya SSD'de ya da işletim sistemin bozuk, şifre ekranında tetikleniyor.

başka bir forumda bunu buldum:
"Bilgisayarı açıp yeniden başlat tuşuna basmadan sağ Shift'e basılı tut, sonra yeniden başlata bas komut istemini aç sfc/scannow yaz."

KS

sinansancakk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşletim sistemin zarar görseydi şifre ekranı gelmezdi, Genellikle bios ekranı gelmeden klavye falan devreye giriyor Usb temassızlığı diyemeyiz gibi, bence sorun ya HDD veya SSD'de ya da işletim sistemin bozuk, şifre ekranında tetikleniyor.

başka bir forumda bunu buldum:
"Bilgisayarı açıp yeniden başlat tuşuna basmadan sağ Shift'e basılı tut, sonra yeniden başlata bas komut istemini aç sfc/scannow yad
Dün bir kaç defa elektrik gidip gelmiş hep, ondan dolayı olabilir mi. Şuan evde değilim kardeşim söyledi

KS

sinansancakk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

fahrettinaga

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
39
Aynı sorun bendede vardı anakarta su temas ettımı veya klavyeye

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Ben elektrikten kaynaklı da olabileceğini düşünüyorum, genelde bu tür sorunlarda Türk usulü format atıp çözmeye çalışıyorum. Eğer daha faydalı bir öneri gelmezse deneyebilirsiniz. Scannow komutu önerilmiş, onu da deneyin son çare formata kaldı

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Bilgisayarın Kapanması Genelde , İç Birleşenlerin Aşırı Isındığından Otomatik Olarak Kapanacak Şekilde Tasarlandilar..

Güç Kaynağını Konturol Etmenizi Öneririm Size Veya Power Tuşunu Ne Alaka Diyecekseniz Eğer Çünkü Power Tuşuna " Toz , Kır " V.B Maddeler Yapışınca Bu Bilgisayarı Kendi Kendine Kapatacak Olasılığı Var..

CPU Dikkatli Bir Şekilde Çıkartıp Bacaklarını Kontrol Edin, Bir CPU Yerinden Oynasa Bile Bilgisayarın Çalışmasına Engeller Buda..

Ram , İşlemci , V.B Donanimlarini Çıkartıp Tekrar Takın Veya Çıkartıkdan Sonra Tek Tek Takıp Test Edebilirsiniz Bu Sayede Hangi Donanım Bozuk Oldunu Öğrene Bilirsiniz..

Ben Donanimlardan Anlamam Birşey Yaparım Sorun Daha Çok Büyür Dersen En Kısa Sürede " Teknik Servisine " Gitmen O Zaman Daha Mantıklı..

KS

sinansancakk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bilgisayarın Kapanması Genelde , İç Birleşenlerin Aşırı Isındığından Otomatik Olarak Kapanacak Şekilde Tasarlandilar..

Güç Kaynağını Konturol Etmenizi Öneririm Size Veya Power Tuşunu Ne Alaka Diyecekseniz Eğer Çünkü Power Tuşuna " Toz , Kır " V.B Maddeler Yapışınca Bu Bilgisayarı Kendi Kendine Kapatacak Olasılığı Var..

CPU Dikkatli Bir Şekilde Çıkartıp Bacaklarını Kontrol Edin, Bir CPU Yerinden Oynasa Bile Bilgisayarın Çalışmasına Engeller Buda..

Ram , İşlemci , V.B Donanimlarini Çıkartıp Tekrar Takın Veya Çıkartıkdan Sonra Tek Tek Takıp Test Edebilirsiniz Bu Sayede Hangi Donanım Bozuk Oldunu Öğrene Bilirsiniz..

Ben Donanimlardan Anlamam Birşey Yaparım Sorun Daha Çok Büyür Dersen En Kısa Sürede " Teknik Servisine " Gitmen O Zaman Daha Mantıklı..
Evet gidince deneyeceğim, şifre yazdıktan sonra kapanıyor nedense

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri