PC Açılırken Biosa Atıyor

yiğitcan135

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bu gün witcher3 oynuyordum ve bir anda ekran gitti ve sistem açılırken gelen Asus yazısı geldi ardından biosa girdi biosda sadece SSD gözükmüyordu bütün ayarlarım düzgündü save deyip çıktım ama tekrar biosa girdi Bunun çözümünü bilen varmı

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Bu gün witcher3 oynuyordum ve bir anda ekran gitti ve sistem açılırken gelen Asus yazısı geldi ardından biosa girdi biosda sadece SSD gözükmüyordu bütün ayarlarım düzgündü save deyip çıktım ama tekrar biosa girdi Bunun çözümünü bilen varmı
Ssdnizi ve bağlantılarını kontrol edin. Boot edecek aygıt bulamadığından bios a atıyor.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
SSD'yi çıkartıp tekrardan takın.

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Evet galiba SSD bozulmuş Crucial almayın aldırmayın 4-5 ay sonra bozuluyor
Merhaba bozulduğundan emin misiniz? Eğer öyleyse geçmiş olsun, Bazen bu tür durumlarda her markada kronik model olabiliyor. Belki sizde ki ucuz olan kronik bir modeldi ya da sisteminizde elektriksel bir sıkıntı oldu . cruical hangi marka tam modelle söyleyebilir misiniz?

KS

yiğitcan135

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba bozulduğundan emin misiniz? Eğer öyleyse geçmiş olsun, Bazen bu tür durumlarda her markada kronik model olabiliyor. Belki sizde ki ucuz olan kronik bir modeldi ya da sisteminizde elektriksel bir sıkıntı oldu . cruical hangi marka tam modelle söyleyebilir misinin

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim arkadaşımın sata SSD taktım gördü

Bozulan ssd Markası şu
Crucial P2 250GB SSD m.2 NVMe PCIe CT250P2SSD8

Son düzenleme:

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim arkadaşımın sata SSD taktım gördü

Bozulan ssd Markası şu
Crucial P2 250GB SSD m.2 NVMe PCIe CT250P2SSD8
Bu alt seviye girişinde altı bir modeli, genelde windows, render, edit yapmak için tercih edilmemesi gerektiği, çok önemli olmayan belgeleri depolamak için kullanılabilir bir model. Cruical Sata da MX500 ile güven veren dram bulunduruyor ön bellek yani, M2 nwme Ssd lerde ise yüksek seviyede P5 ile P5 Plus modelleri dram bulunduğu için windows, render, edit için rahatça kullanılabilir. P5 orta seviyede, P5 plus ise yüksek seviyede, ömür ve sağlamlık konusunda efsane gibi oluyor güzeldir. Elinizdeki bozuk olanı kırıp, atmayın, küçük ve güzel duruyorlar, tam bozuksa bir köşede süs olarak tutun.

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri