pc aciliyor ama donuyor

huseyingezer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
iyi pazarlar arkadaslar . pc 3 4 gun once guncellestirme yapti otomatik uzun surdugu icin reset attim ve bilgisayarim asiri yavaslamaya basladi aksam kapattim oglen tekrar actigimda acildi fakat dondu bilgisayar guvenli modda iken sorun yok yanliz normal acilista asiri kasiyor mause oynuyor fakat tiklamiyor yarim saat 40 dk sonra anca bilgisayar kendine geliyor pc de sadece 25 gb ders videosu var oyun yok ve muzik var ozellikler 4 ram intel  core i3 ne yapmaliyim?

diz ustu bilgisayar.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Başlatı aç ve arama bölümüne " Sistem Geri Yükleme Noktası Oluştur " yaz ve gir açılan pencerede " Sistem geri yükleme " yazan yazıya tıkla ve açılan pencerede " Farklı bir geri yükleme noktası seç " yazısına tıkla ve " İleri " butonuna bas sonra ki sayfada sistemin güncelleştirmeden hemen öncesine veya daha öncesine bir tarihi seç ve " son " butonuna bas sistemin önceki haline geri döner ama eğer geri dönüş sırasında hata oluştu gibi bir yazı çıkarsa malesef bu işlem ile sorunu çözemezsin. Şöyle yapman gerek " Denetim Masasına " gir ve " Program ekle/kaldır " 'a tıkla ve Sol taraftan " Yüklü güncelleştirmeleri görüntüle " yazısına tıkla ve sayfada gördüğün güncelleştirmeleri tarih sırasına al ve teker teker son güncelleştirmelerini tarihlerine bakarak sil. Windows 'u en son yeniden başlat ve Windows güncelleştirme bölümünden güncelleştirmeleri tekrar indir.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
huseyingezer' Alıntı:
pc guncel durumda lobit indirdim guncelledim herseyi

İyide sen Güncelleme sırasında PC 'yi kapattım diyorsun bunun sonucunda güncellemeleri önceden kurmuş olmanın bir anlamı yok sen dediklerimi yap zaten dediğim şeyler Windows güncellemeri driver güncellemeleri ile ilgili bir şey sil demedim yani dediklerimi yaparsan sorunun çözülme ihtimali yüksek.

KS

huseyingezer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
cok tesekkurler simdi diyecegim biraz mantiksiz gelecek ama senin 2. dedigini once yapsam olurmu cunku sistem geri yukleme yainca once yeniden baslat yapmam gerekiyor buda pc nin 40 dk acilmasini beklemek demek

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
huseyingezer' Alıntı:
cok tesekkurler simdi diyecegim biraz mantiksiz gelecek ama senin 2. dedigini once yapsam olurmu cunku sistem geri yukleme yainca once yeniden baslat yapmam gerekiyor buda pc nin 40 dk acilmasini beklemek demek

Olur sıkıntı yok ama bu işlemden sonrada yeniden başlatman gerek sonucu anlaman için. :D

KS

huseyingezer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yaptım ama yine aynı 40 dk ancakendine geliyor yada hoşgeldiniz yazısında kalıyor

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Muhtemelen güncelleştirmeler ana dosyalarını etkilemiş ve sen yarıda kesince açılış ayarların bozulmuş FORMAT kesin çözüm ama illa başka şeyler denemek istiyorum dersen birkaç karışık yol söyleyebilrim.

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Muhtemelen güncelleştirmeler ana dosyalarını etkilemiş ve sen yarıda kesince açılış ayarların bozulmuş FORMAT kesin çözüm ama illa başka şeyler denemek istiyorum dersen birkaç karışık yol söyleyebilrim.

kesinlikle katılıyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri