PC Açılıyor Ancak Görüntü Gelmiyor

Mahmut Yüksekyalçın

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bugün eski ana kartımın bozulması üzerine aldığım yeni anakart geldi Aspect G41 M VS3 bilgisayardan anlamayan bi abinin sayesinde kurdum bilgisayarı herşeyi taktım vs. Sonrasında monitöre bağladım ve power tuşuna bastım power tuşunun ledi,işlemci fanı,ekran kartının fanı çalışıyor. (System fanı takmadım)  Ancak hiçbir şekildedir görüntü gelmiyor ve no signal diyor.

+Ramleri söktüm,tek tek denedim yinede çalışmadı pc...
+Herşeyi söktüm YENİDEN kontrol ederek taktım... 

Help me sorun hangi parçada???

E

expert

Guest
Pc Çalışırken bir ses geliyor mu bip bip diye
Ram uyuşmazlığı olabilir

Veya ekran kartı varsa onu çıkar normal anakart üzerinde olan girişe tak

E

expert

Guest
Ram uyuşmazlığı olabilir işlemciye baktın mı ısınıyor mu elini koy üstüne bak bi

KS

Mahmut Yüksekyalçın

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ramleri tek tek denedim yine aynı ısısına bakmadım ama soğutucunun fan sesi aşırı fazla geldi eskisinden daha çok ses yapıyor..

E

expert

Guest
Ram uyuşmazlığı varsa tahminimce ramler aynı seri sende ki ondan dolayı hepsi de aynı sorun yaratabilir bilgisayarciya göster bi

KS

Mahmut Yüksekyalçın

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ram leri tek tek deneyincede sonuç değişmiyor uyuşmazlık değilde ram veya işlemci bozulmuş olabilrmi?

E

expert

Guest
Ramler uyumlu olmadığı zaman genelde böyle bir problem çıkıyor

İşlemciye bi bak kardeşim yine
Benim eski kartta da böyle bir problem vardı aldigim ram uymadığı için

KS

Mahmut Yüksekyalçın

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Konuyu ziyaret edenler olabileceği düşüncesiyle yazıyorum.... 

Keisnlikle Asrock marka bi anakart veya diğer ürünlerinden almayınız. Yeni paketli gelen ürün bozuk çıktı... 

1.Sebeb çakmaları çok fazla orjinal ürününü Türkiyede bulmak imkansız. 
 2.Bazı giriş ve çıkışlar yok. 
 3. BOZUK gelme ihtimali çok yüksek.

KS

Mahmut Yüksekyalçın

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Eyw N11 den aldığım için sıkıntı yok iade edip paramı alacağım sadece bana zaman kaybına sebeb oldu. PC ci 200 tlye herşey dahil halledeceğini söyledi.

firtina_limani

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Asrock ve buna benzer anakart almayiniz anakartin hatlari ve lehimleri cok dandik ve anakart cok kirilgan yapiya sahip arkadaslar
asrock alacaginiz yere buna benzer asus msi gigabyte gibi orta seviye düsük seviye anakartlari vardir bunlari arastirin paraniza veya bütcenize uygun ürünü tercih edin

bir abim internet cafe calisitiriyor ve bunun yüzünden bütün pclerden bikmis durumda sorunlar cok neden asrock oldugu icin
birinin etenet birinde ps biri usb biri ses karti gibi parcalarinin yandigi yada calismadigi durumlar oluyor

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri