Anlattığına bakılırsa galiba BIOS çökmüş olabilir. BIOS’u güncellerken herhangi bir yeniden başlatma yaptın mı ya da yüzde 100 tamamlanmadan bir hata aldın mı?Bios sürümünü güncelledim kendi restart atamadan kapandı ben tekrar başlattığımda ekrana görüntüyü gelmemeye başladı aklınıza gelebilecek herşeyi yaptım kasa içerisinde son çare ne olur yardım edin lütfen
Hiç bir hata almadım güncellemeyi yaptıktan sonra restart atma ekranı geldi yes dedim restart atmadan kapandı manuel olarak başlattığımda pc açıldı fakat görüntü gelmiyorAnlattığına bakılırsa galiba BIOS çökmüş olabilir. BIOS’u güncellerken herhangi bir yeniden başlatma yaptın mı ya da yüzde 100 tamamlanmadan bir hata aldın mı?
çökmeyi nasıl düzeltebiliriz hocam?Anlattığına bakılırsa galiba BIOS çökmüş olabilir. BIOS’u güncellerken herhangi bir yeniden başlatma yaptın mı ya da yüzde 100 tamamlanmadan bir hata aldın mı?
Anladım. CMOS reset denedin mi? Eğer denemediysen şu adımları uygula: Anakartın pilini çıkar, 5–10 dakika takma. Kasadan güç bağlantısını da söküp 2–3 dakika boyunca power tuşuna bas. Sonra pili geri takıp yeniden dene lütfen.Hiç bir hata almadım güncellemeyi yaptıktan sonra restart atma ekranı geldi yes dedim restart atmadan kapandı manuel olarak başlattığımda pc açıldı fakat görüntü gelmiyor
çökmeyi nasıl düzeltebiliriz hocam?
denicem hocam 1 dkAnladım. CMOS reset denedin mi? Eğer denemediysen şu adımları uygula: Anakartın pilini çıkar, 5–10 dakika takma. Kasadan güç bağlantısını da söküp 2–3 dakika boyunca power tuşuna bas. Sonra pili geri takıp yeniden dene lütfen.
Anladım. CMOS reset denedin mi? Eğer denemediysen şu adımları uygula: Anakartın pilini çıkar, 5–10 dakika takma. Kasadan güç bağlantısını da söküp 2–3 dakika boyunca power tuşuna bas. Sonra pili geri takıp yeniden dene lütfen.
Çalışmadı hocamÇalışmadı mi? Gene.
Kardeşim muhtemelen BİOS çökmüş olabilir, yani ben öyle düşünüyorum.
Aldığım yere götürsem masraf çıkarırlarmı hocamKardeşim muhtemelen BİOS çökmüş olabilir, yani ben öyle düşünüyorum.
O kadarını bilmiyorum ama BIOS çökmüşse, BIOS çipine tekrar yazılım atılması gerekiyor. Bunları da genelde yetkili servis yapıyor diye biliyorum. Eğer forumda bu işi bilen bazı arkadaşlar varsa, onlar da sana yardımcı olurlar mutlaka.Aldığım yere götürsem masraf çıkarırlarmı hocam
Hocam vatana götürdüm anakart bios update yarıda kaldığı için açılmıyomuş servise gönderdiler bakalım ne kadar masraf çıkıcakAanakartın Gigabyte mı yüklediğin fotoğrafa zoom yabtım H10M HV3 modeli mi ?Ekli dosyayı görüntüle 44026
Geçmiş olsun çok büyük bir ücret talep etmezler birdaha Bios sıfırlanacağı zaman Powerı kapatmadan Bios pilini çıkarmadan bilgisayar kapalıyken CLR_CMOS pimlerine sadece 5 saniye tornavidanın ucunu temas ettiririn düzelir farklı işlemler yapmaya gerek yok.Hocam vatana götürdüm anakart bios update yarıda kaldığı için açılmıyomuş servise gönderdiler bakalım ne kadar masraf çıkıcak
Teşekkürler hocamGeçmiş olsun çok büyük bir ücret talep etmezler birdaha Bios sıfırlanacağı zaman Powerı kapatmadan Bios pilini çıkarmadan bilgisayar kapalıyken CLR_CMOS pimlerine sadece 5 saniye tornavidanın ucunu temas ettiririn düzelir farklı işlemler yapmaya gerek yok.
Ekli dosyayı görüntüle 44028