Kur sıcaklık güncelleme filan burdan bakabiliyon zararlı bir şey değilBunu kurmam gereklimidir? Iyi birseymi ne oldugunu bilmiyorumda
@TExisW2. Gaming genden aldim sistemi windows deneme surumu galiba ama hicbir aktiflestirme butonu yok (bu konulari bilmiyorum ilk defa masaustu pc aldim)
Tamamdir buldum2. Gaming genden aldim sistemi windows deneme surumu galiba ama hicbir aktiflestirme butonu yok (bu konulari bilmiyorum ilk defa masaustu pc aldim)
@TExisW
Simdi bios guncellemesi icin sitesine girip en son surumu atiyorum flasha sonra bios ayarlarindan flasha attigimi secip bekliyorum bir yanlış varmidir hocam?2. Gaming genden aldim sistemi windows deneme surumu galiba ama hicbir aktiflestirme butonu yok (bu konulari bilmiyorum ilk defa masaustu pc aldim)
@TExisW
Tamamdir buldum![]()
Yanlis yok devaaam2. Gaming genden aldim sistemi windows deneme surumu galiba ama hicbir aktiflestirme butonu yok (bu konulari bilmiyorum ilk defa masaustu pc aldim)
@TExisW
Tamamdir buldum
Simdi bios guncellemesi icin sitesine girip en son surumu atiyorum flasha sonra bios ayarlarindan flasha attigimi secip bekliyorum bir yanlış varmidir hocam?
Dikkatli ol elektrik kesilirse anakart çöp olur2. Gaming genden aldim sistemi windows deneme surumu galiba ama hicbir aktiflestirme butonu yok (bu konulari bilmiyorum ilk defa masaustu pc aldim)
@TExisW
Tamamdir buldum
Simdi bios guncellemesi icin sitesine girip en son surumu atiyorum flasha sonra bios ayarlarindan flasha attigimi secip bekliyorum bir yanlış varmidir hocam?
Onun için bir çözüm var mı bende PC alcamda bu sıralar elektrikler 3 günde 1 gidiyoDikkatli ol elektrik kesilirse anakart çöp olur
Oo yapma o zaman bios bosverOnun için bir çözüm var mı bende PC alcamda bu sıralar elektrikler 3 günde 1 gidiyo
Bios yaparken mi elektrik gitmemesi gerekiyor di mi sadece sadece bu hafta gitti zaten elektrik onun haricinde gitmedi sorun yok sadece bios için di mi onun haricinde anakartta bisi olmaz di mi elektrik giderseOo yapma o zaman bios bosver
Dua edelimde gitmesin o zaman hocamDikkatli ol elektrik kesilirse anakart çöp olur
Anakart direk yok olur eğer bjos atarken giderseBios yaparken mi elektrik gitmemesi gerekiyor di mi sadece sadece bu hafta gitti zaten elektrik onun haricinde gitmedi sorun yok sadece bios için di mi onun haricinde anakartta bisi olmaz di mi elektrik giderse
Hallettim hocamAnakart direk yok olur eğer bjos atarken giderse
Onun haricinde giderse bisi olur muAnakart direk yok olur eğer bjos atarken giderse
OlmazOnun haricinde giderse bisi olur mu