Bütçen düşükse DDR4 hâlâ tercih edilebilir. Ancak ileri dönük yatırım yapmak istiyorsan DDR5 senin için daha iyi bir seçenek olur. Bir de tam olarak ne kadar bütçen var?Arkadaşlar herkese merhaba şuabt gibi bilgisiyar alıcam ddr4 mü alsam ddr5 mi bilemiyorum malum ddr5 fiyatları arttı çokta bütçem yok ddr4 alınırmı?
40-45 arası bütçem varBütçen düşükse DDR4 hâlâ tercih edilebilir. Ancak ileri dönük yatırım yapmak istiyorsan DDR5 senin için daha iyi bir seçenek olur. Bir de tam olarak ne kadar bütçen var?
Senin için uygunsa bu linkteki sisteme bir göz atabilirsin: https://www.gaming.gen.tr/urun/5427...-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/40-45 arası bütçem var
Abi şöyle bişey yapmayı düşünüyorum sence nasıl olur.Bide 5060 ı çok gömüyorlar abi alınmaz falan diyorlar.Senin için uygunsa bu linkteki sisteme bir göz atabilirsin: https://www.gaming.gen.tr/urun/5427...-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/
Ya da aklında başka bir sistem varsa, onu da değerlendirebiliriz kardeşim.
“5060 alınmaz” diyen arkadaşlar konuyu biraz yanlış değerlendiriyor. Aslında demek istedikleri şu: RTX 3060 Ti, RTX 5060’a göre daha güçlü olduğu için 5060’ı önermiyorlar.Abi şöyle bişey yapmayı düşünüyorum sence nasıl olur.Bide 5060 ı çok gömüyorlar abi alınmaz falan diyorlar.
Peki ne yapabilirim kafamı çok karıştırdılar sen bana net olarak ne önerirsin?“5060 alınmaz” diyen arkadaşlar konuyu biraz yanlış değerlendiriyor. Aslında demek istedikleri şu: RTX 3060 Ti, RTX 5060’a göre daha güçlü olduğu için 5060’ı önermiyorlar.
1440p oyunlarda RTX 3070 Ti hâlâ oldukça güçlü bir kart. Ancak ikinci elde garanti yoksa ve kartın geçmişi net değilse bu senin açından bir risk oluşturur. Eğer ikinci el riskini kabul ediyorsan, görseldeki sistemi elbette alabilirsin.
Benim 40-45 arası bütçem var ne gelir acaba bu bütçeyebu zamanda DDR4 alınmaz diyen bir kesim var. bütçeye göre gayet güzel alınır ve yeter. SCO rumuzlu arkadaşımızın önerdiği sistem güzel. amd den gideceksen sadece 8gb yeni (nvidia rtx 5060 8gb, rx 9060xt 8gb gibi) pciex 5.0 destekleyen bir kart alacaksan anakartı b850 öneririm ki ekran kartını daha verimli desteklesin.
senin bütçe katagorinde intel arc b580 (rtx 4060 civarı performans yer yer daha iyi), rtx 5060 8gb, rx 9060 xt 8gb belki 16gb olur.
40-45 arası bütçdm var ne gelir?Bence 2. el - 0 karışık DDR5 sistem topla.
Daha çok FPS oyunları mı oynayacaksınBenim 40-45 arası bütçem var ne gelir acaba bu bütçeye
40-45 arası bütçdm var ne gelir?
Hem hikaye hem FPS ama ağırlık hikaye olucakDaha çok FPS oyunları mı oynayacaksın
Benim 40-45 arası bütçem var ne gelir acaba bu bütçeye
40-45 arası bütçdm var ne gelir?
Bazıları AMD yi gömüyor bide 8gb ekran kartlarını gömüyor![]()
BLADE-DUALRX9060 / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS DUAL Radeon RX 9060 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
BLADE-DUALRX9060 sistem tavsiyesi AMD Ryzen 5 7600 ve ASUS RX 9060 ile üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
An itibariyle 44500 TL. ek bir 4500 TL harcayıp ASUS PRIME B850M-K yapsaydın iyi olurdu ama verdiğim linkte makul.
7500FHem hikaye hem FPS ama ağırlık hikaye olucak
Hangisi daha iyi peki7500F
6900XT , biraz pazarlık ve fırsat kovalama ile 7900 GRE de denk getirilebilir.
doğru kurulmuş intel b580 12gb , amd rx( rx 6xxx 8gb ve üstü), nvidia rtx (rtx 3xxx 8gb ve üstü) bunların hepsi memnuniyet sağlar yeterki bileşenlerden birinde arıza olmasınBazıları AMD yi gömüyor bide 8gb ekran kartlarını gömüyor
Kafa kafaya sayılırlar.Hangisi daha iyi peki
Bana önerebileceğin birleşimler barmıdoğru kurulmuş intel b580 12gb , amd rx( rx 6xxx 8gb ve üstü), nvidia rtx (rtx 3xxx 8gb ve üstü) bunların hepsi memnuniyet sağlar yeterki bileşenlerden birinde arıza olmasın
tek tek parça belirlemeye kalkarsam toplamasıdır testidir ayarıdır sıkıntı. o yöndende önümüzdeki süre içinde birşeyler belirliyebilirim.Bana önerebileceğin birleşimler barmı