Soru PC Alıcaz Hangisi Daha Iyi ?

KS

Jonkey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Şuan düzgün bir sistem yok oyüzden beklemeniz daha iyi olucaktır zaman sıkıntısı varsa bunu alabilirsiniz ama beklemenizi tavsiye ederim şiddetle

bu sistemi alıcaksınız anakartı b550mk yapın ve psuyu 650w olanını yapın; https://www.gaming.gen.tr/urun/2789...2gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
sağlam bir şey toplamaya çalışıyoruz 30k kadar bütçe var 4070li bir sistem kurmak istiyoruz yardımcı olursanız seviniriz

KS

Jonkey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
İşte 30kya düzgün birşey yok hocam
bunu almayı düşünüyorduk biraz özelleşitirmeyle bunun stok bitti bugün

benzeri bir şey olsa alıcazda yok işde düzgün bir şey

AkiltosBey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
84
bunu almayı düşünüyorduk biraz özelleşitirmeyle bunun stok bitti bugün

benzeri bir şey olsa alıcazda yok işde düzgün bir şey
bunu atıcaktım maalesef stok bitmiş :(

Ahmed Genç

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
55
TOTAL 26.921
@Hüsom hocam size zaten burada 27k ya toplamış, bütçeniz 30k ya çıktıysa size bir kaç upgrade de sunabilir. Kasayı zaten sormuşsunuz üstteki mesajında belirtmiş. bütçe çıkarsa daha iyilerini önerebilirim diye. Bi tekrar danışın isterseniz

AkiltosBey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
84
@Hüsom hocam size zaten burada 27k ya toplamış, bütçeniz 30k ya çıktıysa size bir kaç upgrade de sunabilir. Kasayı zaten sormuşsunuz üstteki mesajında belirtmiş. bütçe çıkarsa daha iyilerini önerebilirim diye. Bi tekrar danışın isterseniz
Hocam tek tek toplamak istemiyor sanırsam.

KS

Jonkey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
tek tek toplasak olurda toplu olursa daha iyi olur.
toplama nasıl hiç yok anlamadım düzgün bir şey bayram indirimleri falan hiç mi bir şey çıkmaz be

Ahmed Genç

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
55
tek tek toplasak olurda toplu olursa daha iyi olur.
toplama nasıl hiç yok anlamadım düzgün bir şey bayram indirimleri falan hiç mi bir şey çıkmaz be
Haklısınız hocam hep giriş-orta seviye sistem çıktı. 15k üstü çıkmadı. Toplamaya da çok karşı değilsiniz diye anlıyorum.

@Kürşat Kütükçü hocam da müsaitliğinde 4070 li güzel bir şey dizer size 30k bütçe ile

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,341
Haklısınız hocam hep giriş-orta seviye sistem çıktı. 15k üstü çıkmadı. Toplamaya da çok karşı değilsiniz diye anlıyorum.

@Kürşat Kütükçü hocam da müsaitliğinde 4070 li güzel bir şey dizer size 30k bütçe ile
Gayet tâbi elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım akşam yapıp atmış olurum

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,341

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri