masanız yüksekte olduğu için olabilir koltuğunuzu biraz yukarı çıkartın.arkadaşlar örnek veriyorum valorant oynayacağım oturuyorum pc nin başına 10dk sonra sol omzuma ağrı giriyor 1 saat bekleyince sağ taraf ile ikisi ağrıyor bu hastalıkmı çözümü varmı neden oluyor
hocam önceden onuda denemiştim sonuç aynıydımasanız yüksekte olduğu için olabilir koltuğunuzu biraz yukarı çıkartın.
Bir doktora gitmek en iyi çözüm olacaktır. Ciddi bir sorun varsa fizyoterapi alabilirsiniz. Benim de çok koltukta oturmaktan skolyozum(omurilik eğriliği) çıkmıştı. Tedavi olmasaydım ciddi sorunlar ile karşılaşacaktım. Ayrıca her gün yürüyüş veya koşu yapmanızı öneririm.arkadaşlar örnek veriyorum valorant oynayacağım oturuyorum pc nin başına 10dk sonra sol omzuma ağrı giriyor 1 saat bekleyince sağ taraf ile ikisi ağrıyor bu hastalıkmı çözümü varmı neden oluyor
en kısa zamanda gideceğim teşekkürlerBir doktora gitmek en iyi çözüm olacaktır. Ciddi bir sorun varsa fizyoterapi alabilirsiniz. Benim de çok koltukta oturmaktan skolyozum(omurilik eğriliği) çıkmıştı. Tedavi olmasaydım ciddi sorunlar ile karşılaşacaktım. Ayrıca her gün yürüyüş veya koşu yapmanızı öneririm.
Rica ederim, geçmiş olsun.en kısa zamanda gideceğim teşekkürler
sağolunRica ederim, geçmiş olsun.