- Tepki
- 89
- Konu Sahibi
Yani hocam fanları galiba biostan yapılıyor ama nasıl yapacağımı bilmiyorum egzozu full speed yapayım mıValla bilemedim arada mesafe yeterli gibi de ama şunları bir deneyin.
Yani hocam fanları galiba biostan yapılıyor ama nasıl yapacağımı bilmiyorum egzozu full speed yapayım mıValla bilemedim arada mesafe yeterli gibi de ama şunları bir deneyin.
Anakartın uygulamasından da oluyordur muhtemelen. Fan hızlarını anakart uygulamamdan veya manuel hız olarak yapıyorum ben kendim ayarlamayı beceremiyorum hiçYani hocam fanları galiba biostan yapılıyor ama nasıl yapacağımı bilmiyorum egzozu full speed yapayım mı
Aldık başımıza belayı ya arkada ki fanı söküp ön tarafa mı taksam acaba hocam ön tarafta bir fanlık yerim var hava girişi olarakAnakartın uygulamasından da oluyordur muhtemelen. Fan hızlarını anakart uygulamamdan veya manuel hız olarak yapıyorum ben kendim ayarlamayı beceremiyorum hiç![]()
ekran kartınında sıcaklığı 50 derece boştaykenAldık başımıza belayı ya arkada ki fanı söküp ön tarafa mı taksam acaba hocam ön tarafta bir fanlık yerim var hava girişi olarak
bu kadar düştü normal mi bu acaba. ben dün eski termal macunu silerken kolanya kullandım acaba sıcaklığı o yüzden olabilir miAnakartın uygulamasından da oluyordur muhtemelen. Fan hızlarını anakart uygulamamdan veya manuel hız olarak yapıyorum ben kendim ayarlamayı beceremiyorum hiç![]()
@Michael_Scofieldbu kadar düştü normal mi bu acaba. ben dün eski termal macunu silerken kolanya kullandım acaba sıcaklığı o yüzden olabilir mi
Ekli dosyayı görüntüle 43551
yoksa yine yüksek mi