Yardım PC Çok Isınıyor????

KS

Yusufms

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
89
Valla bilemedim arada mesafe yeterli gibi de ama şunları bir deneyin.
Yani hocam fanları galiba biostan yapılıyor ama nasıl yapacağımı bilmiyorum egzozu full speed yapayım mı

kihei

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
166
Yani hocam fanları galiba biostan yapılıyor ama nasıl yapacağımı bilmiyorum egzozu full speed yapayım mı
Anakartın uygulamasından da oluyordur muhtemelen. Fan hızlarını anakart uygulamamdan veya manuel hız olarak yapıyorum ben kendim ayarlamayı beceremiyorum hiç :D

KS

Yusufms

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
89
Anakartın uygulamasından da oluyordur muhtemelen. Fan hızlarını anakart uygulamamdan veya manuel hız olarak yapıyorum ben kendim ayarlamayı beceremiyorum hiç :D
Aldık başımıza belayı ya arkada ki fanı söküp ön tarafa mı taksam acaba hocam ön tarafta bir fanlık yerim var hava girişi olarak

Aldık başımıza belayı ya arkada ki fanı söküp ön tarafa mı taksam acaba hocam ön tarafta bir fanlık yerim var hava girişi olarak
ekran kartınında sıcaklığı 50 derece boştayken

KS

Yusufms

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
89
bu kadar düştü normal mi bu acaba. ben dün eski termal macunu silerken kolanya kullandım acaba sıcaklığı o yüzden olabilir mi
1754688415588.png

yoksa yine yüksek mi

KS

Yusufms

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
89
yine eski haline döndü ısı olarak boştayken gayet iyi ama. ekran kartı boştayken 58 derecede gözüküyor

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri