- Tepki
- 0
termal macuna baktım 2 yıl önce almıstım kasayı o günden beri kurumamış hala kalın olmasada inceden sürülü baktım soğutmanında tam taktığımı düşünüyorumcpu aşırı ısınma hatası alıyorsun soğutma tam monte olmamış olabilir veya termal macun kurumuş olabilir.
tekrar sıvı soğutmayı işlemciyi çıkarıp takayımmıcpu aşırı ısınma hatası alıyorsun soğutma tam monte olmamış olabilir veya termal macun kurumuş olabilir.
termal macunda bir sorun yoksa sıvı soğutmanı çıkartıp bir tak. tam taktığından ve dümdüz monte olduğundan emin ol. uyarıda çünkü cpu aşırı ısınma hatası var.termal macuna baktım 2 yıl önce almıstım kasayı o günden beri kurumamış hala kalın olmasada inceden sürülü baktım soğutmanında tam taktığımı düşünüyorum
tekrar sıvı soğutmayı işlemciyi çıkarıp takayımmı
termal macunda bir sorun yoksa sıvı soğutmanı çıkartıp bir tak. tam taktığından ve dümdüz monte olduğundan emin ol. uyarıda çünkü cpu aşırı ısınma hatası var.
bilgili birisine sordum sıvı soğutma pompası bozulmustur faln dedi ona bakmam lazim heralde başka sorun yok cunkutermal macunda bir sorun yoksa sıvı soğutmanı çıkartıp bir tak. tam taktığından ve dümdüz monte olduğundan emin ol. uyarıda çünkü cpu aşırı ısınma hatası var.
Olabilir sıvı soğutman arızalanmış olabilir.bilgili birisine sordum sıvı soğutma pompası bozulmustur faln dedi ona bakmam lazim heralde başka sorun yok cunku