PC Çok Yavasladı

musatafayyldz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
3 gündür su uyarıyı alıyorum bilgisayar eskisine göre acayip yavaşladı ve kasıyor i5 9600kf kullanıyorum i5 14400f almayı düşünüyorum düzeltebilirmiyim veya işlemcimi alayım 3070ti kullanıyorum

Ekli dosyalar

• IMG_2890.png
    IMG_2890.png
    7.8 MB · Görüntüleme: 13

ardaugrl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
cpu aşırı ısınma hatası alıyorsun soğutma tam monte olmamış olabilir veya termal macun kurumuş olabilir.

KS

musatafayyldz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
cpu aşırı ısınma hatası alıyorsun soğutma tam monte olmamış olabilir veya termal macun kurumuş olabilir.
termal macuna baktım 2 yıl önce almıstım kasayı o günden beri kurumamış hala kalın olmasada inceden sürülü baktım soğutmanında tam taktığımı düşünüyorum

tekrar sıvı soğutmayı işlemciyi çıkarıp takayımmı

ardaugrl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
termal macuna baktım 2 yıl önce almıstım kasayı o günden beri kurumamış hala kalın olmasada inceden sürülü baktım soğutmanında tam taktığımı düşünüyorum

tekrar sıvı soğutmayı işlemciyi çıkarıp takayımmı
termal macunda bir sorun yoksa sıvı soğutmanı çıkartıp bir tak. tam taktığından ve dümdüz monte olduğundan emin ol. uyarıda çünkü cpu aşırı ısınma hatası var.

KS

musatafayyldz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
termal macunda bir sorun yoksa sıvı soğutmanı çıkartıp bir tak. tam taktığından ve dümdüz monte olduğundan emin ol. uyarıda çünkü cpu aşırı ısınma hatası var.

bilgili birisine sordum sıvı soğutma pompası bozulmustur faln dedi ona bakmam lazim heralde başka sorun yok cunku

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri