Güvenli modda başlatmayı denedim f8'e basın dediler bu ekran geldi ne yapmaliyım acil yardım
B Blackness Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 17 Haz 2022 Mesajlar 3 Tepki 0 17 Haz 2022 #1 Güvenli modda başlatmayı denedim f8'e basın dediler bu ekran geldi ne yapmaliyım acil yardım Ekli dosyalar 20220617_211526.jpg 1.3 MB · Görüntüleme: 9
Can Akbaş Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 31 Mar 2022 Mesajlar 1,114 Tepki 602 Konum 31 | Hatay 17 Haz 2022 #2 Input Not Supported hatası bilgisayarınız ile monitör arasında genellikle çözünürlük uyuşmazlığı olduğu zaman karşınıza çıkabilir.
Input Not Supported hatası bilgisayarınız ile monitör arasında genellikle çözünürlük uyuşmazlığı olduğu zaman karşınıza çıkabilir.
KS B Blackness Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 17 Haz 2022 Mesajlar 3 Tepki 0 17 Haz 2022 Konu Sahibi #3 Can Akbaş' Alıntı: Input Not Supported hatası bilgisayarınız ile monitör arasında genellikle çözünürlük uyuşmazlığı olduğu zaman karşınıza çıkabilir. Genişletmek için tıkla ... Evet nasıl düzeltebilirim
Can Akbaş' Alıntı: Input Not Supported hatası bilgisayarınız ile monitör arasında genellikle çözünürlük uyuşmazlığı olduğu zaman karşınıza çıkabilir. Genişletmek için tıkla ... Evet nasıl düzeltebilirim