PC DE Bİ EKSİĞİM VARMIDIR VEYA Bİ UYUMLULUK ÖNERİSİ OLAN VARSA SEVİNİRİM...

Emre Kaygusuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
AMD Ryzen 5 3600 3,6GHz 35MB Cache Soket AM4 İşlemci

MSI MPG X570 GAMING PLUS 4400MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI PCIe 4.0 ATX Anakart

Corsair Vengeance RGB PRO 16GB 2x8 3600 CMW16GX4M2Z3600C18

MSI GTX 1660 GAMING X 6G 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı

SanDisk 480GB SSD Plus Sabit, SATA-3, 2.5"/7mm, 530 MB/sn'e kadar - SDSSDA-480G-G26

Sharkoon TG4 RGB USB 3.0 Temperli Cam ATX Mid-Tower Gaming kasa

Power Supply 850W 80 Plus Gold Rgb Ledli Rampage RGB-850

8.000 TL TOPLAM

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Herhangi bir uyumsuzluk yok hocam. Tavsiye vermek gerekirse güç kaynağınızı Thermaltake,Fsp,High Power,Corsair,Cooler Master gibi markalardan seçmenizi tavsiye ederim. Onun dışında da anakart sistem için yüksek kalmış açıkçası. Anakartı B450 yapıp ekran kartını yükseltmen çok çok mantıklı. Bu sistemi bu fiyata nede satıyorlar? Fiyat yüksek geldi bana

KS

Emre Kaygusuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
anakartı yüksek tutmamın nedenı ılerde yükseltme yapabilirim o yüzden power tavsiyen dikkate alacağım ben kendım tek tek parçaları seçtim hepsini tek tek bütün sitelerde fiyat karsılastırması yaparak en ucuz oldugu güvenilir sıtelerı baz alarak bu fıyatı çıkardım su anda virüs muhabbetinemidir nedir evet çok pahalı parçalar pek içime sinmiyo o parayı vermek ama yapacak bısı yok arastırmamı bıraz daha saglam tutup indirim denk gelmesını beklerım en fazla yardımın için çok teşekkür ederim az buçuk bilgim var arastırarak ilk bilgisayarımı topluyorum o yuzden emin olmak ıstıyorum

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Yakın zamanda b550 anakartlar çıkacak. Hem 4000 serisi Ryzen destekleyecekler hem de uygun fiyatlı olacaklar. Bekleyebilirsin istersen :)

KS

Emre Kaygusuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
bakacaz artık :) hocam ben bırde bırşeyı çözemedım bu topladığım sıstemın kaç wat güç harcadığını bulamadım ör. işlemcinin sitesinde kaç wat olduğu yazıyo ama anakart dı ekran kartıydı diğer bileşenlerin kaç wat oldugunu bulamadım tahmin üzeri 850 wat seçtim psu yu bu değerlerı nasıl bulabılırım bu arada psu (THERMALTAKE TOUGHPOWER GRAND RGB 850W 80PLUS GOLD FULL MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI) bu markayı seçtım :D

KS

Emre Kaygusuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
işte ben onun nasıl hesaplandıgını bılmıyorum nasıl hesaplıyorsunuz kaç wat güç harcadığını ? :D

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Hocam her ekran kartının internet sitesinde bu sistem için kaç W güç kaynağı gerekli tarzında öneriler yer alıyor. Bu öneriler sisteme takılacak işlemci ve diğer parçaları da değerlendirilerek yapılıyor

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri