pc de performans düşüklüğü

Kadir Can Derin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yüksek özellikli bir bilgisayarımın olmasına rağmen bilgisayar vermesi gerektiği performansı veremiyor.Mesela Fortnite 'da grafiklerin yüklenmemesi, GTA 'da FPS 'in 100 iken biranda 30 'a inmesi gibi sorunlar. Bunun sebebi ne olabilir? Sistem özellikleri mi ya da başka bir şey mi? Yardımcı olun lütfen kafayı yiyeceğim yoksa.

Sistem;
E.Kartı: GTX 1060 6GB
İşlemci: i5-7400
Anakart: MSi H110M PRO-VD (ms-7996)
RAM: 8GB
PSU: 750W 80+

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Fortnite için bir şey söyleyemem online tabanlı oyunlarda genelde bu tarz sorunlar hep bir döngüde olur güncelleme vs. gibi durumlar sürekli performans odaklı iyi veya kötü sonuçlara sebep olabiliyor farklı ekran kartları için. Ama GTA 5 için tabi yine Online kısmını söylemiyorum bu sorun meydana geliyorsa, oyun ayarlarından ve sürücü güncellemesinden kaynaklı olabilir. Öncelikle sürücülerinizi kontrol edin hiçbir sürücü bileşeni eski sürüm olmasın. Sonrasında oyun ayarlarını NVIDIA Experience üzerinden Optimize edin ve öyle deneyin.

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
İşin donanım kısmını da kontrol edin. Oyun esnasında, işlemci ve ekran kartı sıcaklıklarını.

KS

Kadir Can Derin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Hdd nizi teste sokun aynı sorunu kendim yaşadım SSD almanızı önerirm sorunun direk çözümü olucaktır

hdd de bi sorun gözükmüo.Açıkçası ssd lerinde fiyatları ortada.Başka bi sorun yok mudur?

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Kadir Can Derin' Alıntı:
Enes Değirmenci' Alıntı:
Hdd nizi teste sokun aynı sorunu kendim yaşadım SSD almanızı önerirm sorunun direk çözümü olucaktır

hdd de bi sorun gözükmüo.Açıkçası ssd lerinde fiyatları ortada.Başka bi sorun yok mudur?

200 Tl civarında çok rahat performanslı bir SSD alabilirsiniz hocam farkı aldığınızda hissedeceksiniz...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri