Pc de ses seviyesni yükseltince ses gidiyor

Medet Kerim

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
bilgisayar sesi her açtığımda 67 oluyor ve sesi yükseltiğim zaman ses gidiyor realtek ses sürücüsünüde kullanıyorum ama realtek acılmıyor reatleki sürücüsünü kurduğum zaman ses komple gidiyor bu konu hakkında bana yardımcı olabilirmisiniz

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
İşletim sisteminiz ve anakartınız nedir yazar mısınız. Ayrıca USB ile bağlanan bir kulaklık kullanıyorsanız onunda marka modelini yazın.

KS

Medet Kerim

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Medet Kerim' Alıntı:
bilgisayar sesi her açtığımda 67 oluyor ve sesi yükseltiğim zaman ses gidiyor realtek ses sürücüsünüde kullanıyorum ama realtek acılmıyor reatleki sürücüsünü kurduğum zaman ses komple gidiyor bu konu hakkında bana yardımcı olabilirmisiniz

Anakartım asus ex-320m-gaming kulaklığım ise usbsiz kulaklığı ön girişlere takıyorum

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Windows sürümünüzü ve 64 yada 32 bit olarak yazın demiştim.

Önce başlata "mmsys.cpl" bunu yazın ve çalıştırın. Açılan pencerede Kayıttan yürüt sekmesinden aktif aygıtınıza çift tıklayın açılan pecerede 3. sekme Enhanc... adlı sekmeden Enhanc... Disable yani Geliştirmeleri Devre dışı bırak kutusunu işaretleyip Uygula/Tamam deyin.

Windows 10 Ayarları / Sistem / Ses sekmesine gelin ve Çıkış altındaki Sorun Gider ile sorunu çözmeyi deneyin. İşe yarmaz ise işletim sisteminizi verin doğru sürücüde misiniz bakalım. Ayrıca Windows 'unuz güncel sürüm değilse sürüm güncellemesi yapın buda sürücü uyumu vs. tüm sorunları çözecektir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri