pc disk iyileştirme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Furkan ZorLu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selam Konuyu doğru yere'mi açtım bilmiyorum bilgisayarda yerel disk c: ile d: yi iyileştirmeye tıkladığımda sonuç bu 

MV3mGQ.png

İşletim sistemi windows 10

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Diskinizin iyileştirme ayarlarını sonradan kurduğunuz başka bir yazılım devralmış ve bu işlemci windows taradından yapmak istiyorsanız gelen uyarıya özelleştirmeleri kaldır demelisiniz yada o kurduğunuz yazılımınkaldırın.

KS

Furkan ZorLu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
devran programı bulamadım kaldırdım muhtemelen hangisi olduğunu bilemiyorum değişikliği kaldır dediğimde herhangi değişiklik olmuyor

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Advanced System Care
Smart Defrag
Disk Speedup
Defraggler
O & O Defrag
GlarySoft Disk Speedup
Auslogics Disk Defrag
MyDefrag , WinContig
Diskeeper 18 Home
UltraDefrag

Bu yazımlardan birisi kurulumu? Bir yazılım bu işlemi devralmış belli onun ayarlarını geçersiz kılmadan bu işlemi yapamazsın. Yada bu bahsettiğim yazılımlardan birisini kuracaksın ve yazılım ile yapacaksın disk iyileştirme ve birleştirme işlemini. Önerim, Sırasıyla en iyiden başlayarak şöyle; O&O Defrag , Defraggler ve Smart Defrag bu 3 yazılımı kullanabilirsin. Ben O&O Defrag kullanıyorum ve çok memnunum.

KS

Furkan ZorLu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Advanced System Care
Smart Defrag
Disk Speedup
Defraggler
O & O Defrag
GlarySoft Disk Speedup
Auslogics Disk Defrag
MyDefrag , WinContig
Diskeeper 18 Home
UltraDefrag

Bu yazımlardan birisi kurulumu? Bir yazılım bu işlemi devralmış belli onun ayarlarını geçersiz kılmadan bu işlemi yapamazsın. Yada bu bahsettiğim yazılımlardan birisini kuracaksın ve yazılım ile yapacaksın disk iyileştirme ve birleştirme işlemini. Önerim, Sırasıyla en iyiden başlayarak şöyle; O&O Defrag , Defraggler ve Smart Defrag bu 3 yazılımı kullanabilirsin. Ben O&O Defrag kullanıyorum ve çok memnunum.

O&O Defrag deniycem tavsiye için teşekürler.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Önemli değil, ya bunlardan birisini kullacaksınız yada sisteminizi geri alacaksınız bu hatanın çıkmadan önceki bir tarihe veya format yada sıfırlama yapacaksınız.

Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri