Win10 pro kullanıyorum Avast premium kullanıyorumSelamlar,
Bahsetmiş olduğunuz bir önceki konuya baktım. Tüm driverları güncellediğinizi belirtmişsiniz. Kullanmakta olduğunuz işletim sistemi nedir? Ayrıca bir antivirüs programı kullanıyor musunuz ?
Tamamdır yapacağım şuan babam eğitimde bitirsin yapıcam sonuçları yazarımBilgisayarı güvenli mod ile başlatarak detaylı virüs taraması yapabilir misiniz ?
Bios a reset atmamistim. Evet doğrudur sistemim yeni ve Windows 10 pro kullanıyorum bios a da bir reset atayımWindows 10 Pro Kullanıyorsun Ve Bilgisayari Yeni Aldığını Söylemiştin Kardeşim, Doğru Dimi?
BİOS Güncellemeyi Denediniz Mı? Veya BİOS Resat Atmayı Deneyin Birde Lütfen...
BİOS Reset Nasıl Atılır;
Anakart Üzerindeki " CMOS " Pilini Çıkarıp, Bir Kaç Dakika Bekleyin Ve Takın Bu Şekilde BİOSA Reset Atmış Olursunuz..
Ekli dosyayı görüntüle 4929
Fabrika Ayarları Dediğiniz, bios İçindeki Default Ayarlardır. Bu Ayarlara Getirmek İle Sistem Zarar Görmez, Overclock Yapanlar İse Ayarlarını Tekrar Eski Ayarlarına Manuel Olarak Getirirler Ki Aynı Performans İçin Bu Da Sizin Yapmadığınız Bir İşlem Olduğundan Bir Sorun Teşkil Etmez.
Bios pilini söküp taktım bios ayarlarım sıfırlandı bios pilinin alt tarafında çok ince bı çizik var sorun olurmuWindows 10 Pro Kullanıyorsun Ve Bilgisayari Yeni Aldığını Söylemiştin Kardeşim, Doğru Dimi?
BİOS Güncellemeyi Denediniz Mı? Veya BİOS Resat Atmayı Deneyin Birde Lütfen...
BİOS Reset Nasıl Atılır;
Anakart Üzerindeki " CMOS " Pilini Çıkarıp, Bir Kaç Dakika Bekleyin Ve Takın Bu Şekilde BİOSA Reset Atmış Olursunuz..
Ekli dosyayı görüntüle 4929
Fabrika Ayarları Dediğiniz, bios İçindeki Default Ayarlardır. Bu Ayarlara Getirmek İle Sistem Zarar Görmez, Overclock Yapanlar İse Ayarlarını Tekrar Eski Ayarlarına Manuel Olarak Getirirler Ki Aynı Performans İçin Bu Da Sizin Yapmadığınız Bir İşlem Olduğundan Bir Sorun Teşkil Etmez.
Hangi Seçenek Onlar ?Birde hocam ramlar 3600 MHz fakat anakart 3200 destekliyo ramleri 3200 e çekmek istediğim de 4 tane secenek var hangisini sececegim
Sorun Olmaz KardeşimBios pilini söküp taktım bios ayarlarım sıfırlandı bios pilinin alt tarafında çok ince bı çizik var sorun olurmu