PC Donup Duruyor!

pichxo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Selam Dostlar,

Geçenlerde de atmıştım aynı konuyu driver denmişti bütün driverleri guncelledim fakat hala donuyor PC çıldırmak uzereyim yeni aldım zaten.

Moderatörün son düzenlenenleri:

ibrahimunaLife

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
348
Selamlar,
Bahsetmiş olduğunuz bir önceki konuya baktım. Tüm driverları güncellediğinizi belirtmişsiniz. Kullanmakta olduğunuz işletim sistemi nedir? Ayrıca bir antivirüs programı kullanıyor musunuz ?

KS

pichxo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Selamlar,
Bahsetmiş olduğunuz bir önceki konuya baktım. Tüm driverları güncellediğinizi belirtmişsiniz. Kullanmakta olduğunuz işletim sistemi nedir? Ayrıca bir antivirüs programı kullanıyor musunuz ?
Win10 pro kullanıyorum Avast premium kullanıyorum

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Windows 10 Pro Kullanıyorsun Ve Bilgisayari Yeni Aldığını Söylemiştin Kardeşim, Doğru Dimi?

BİOS Güncellemeyi Denediniz Mı? Veya BİOS Resat Atmayı Deneyin Birde Lütfen...

BİOS Reset Nasıl Atılır;

Anakart Üzerindeki " CMOS " Pilini Çıkarıp, Bir Kaç Dakika Bekleyin Ve Takın Bu Şekilde BİOSA Reset Atmış Olursunuz..

bios-jumper.jpg

Fabrika Ayarları Dediğiniz, bios İçindeki Default Ayarlardır. Bu Ayarlara Getirmek İle Sistem Zarar Görmez, Overclock Yapanlar İse Ayarlarını Tekrar Eski Ayarlarına Manuel Olarak Getirirler Ki Aynı Performans İçin Bu Da Sizin Yapmadığınız Bir İşlem Olduğundan Bir Sorun Teşkil Etmez.

KS

pichxo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Windows 10 Pro Kullanıyorsun Ve Bilgisayari Yeni Aldığını Söylemiştin Kardeşim, Doğru Dimi?

BİOS Reset Nasıl Atılır;

Anakart Üzerindeki " CMOS " Pilini Çıkarıp, Bir Kaç Dakika Bekleyin Ve Takın Bu Şekilde BİOSA Reset Atmış Olursunuz..

Ekli dosyayı görüntüle 4929

Fabrika Ayarları Dediğiniz, bios İçindeki Default Ayarlardır. Bu Ayarlara Getirmek İle Sistem Zarar Görmez, Overclock Yapanlar İse Ayarlarını Tekrar Eski Ayarlarına Manuel Olarak Getirirler Ki Aynı Performans İçin Bu Da Sizin Yapmadığınız Bir İşlem Olduğundan Bir Sorun Teşkil Etmez.
Bios a reset atmamistim. Evet doğrudur sistemim yeni ve Windows 10 pro kullanıyorum bios a da bir reset atayım

KS

pichxo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4

BİOS Reset Nasıl Atılır;

Ekli dosyayı görüntüle 4929

Bios pilini söküp taktım bios ayarlarım sıfırlandı bios pilinin alt tarafında çok ince bı çizik var sorun olurmu

KS

pichxo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Birde hocam ramlar 3600 MHz fakat anakart 3200 destekliyo ramleri 3200 e çekmek istediğim de 4 tane secenek var hangisini sececegim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri