Pc Ekran kartıyla çalıştıramıyorum

mehmet.toprak861

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
[font=Hind, sans-serif]arkadaşlar ikinci el oyun kasası aldım aldığım şahıs ulaşamıyorum burdan yardım almak istedim şimdi sorunum şu:[/font]
[font=Hind, sans-serif]pc özellikleri;[/font]
[font=Hind, sans-serif]asus MAXIMUS VI EXTREME z87 anakart [/font]
[font=Hind, sans-serif]i5 3.30 [/font]
[font=Hind, sans-serif]8bg ram[/font]
[font=Hind, sans-serif]asus 2X GTX 760 ekran kartı [/font]
[font=Hind, sans-serif]Monitör Philips 144 hz G-sycn 24 İnc Displayport girişli sadece [/font]

[font=Hind, sans-serif]şimdi anakart üzerinden montör kablosunu bağladığımda win 8 açılıyor kullanılabilir durumda [/font]
[font=Hind, sans-serif]ancak kabloyu harici ekran kartı olan asus 2X GTX 760 displayport çıkışına taktığımda Win 10 masa üstü geliyor ama bir işlem yapılamıyor ne yapacağımı bilemiyorm yardımlarınızı bekliyorum [/font]
[font=Hind, sans-serif]Saygılar..[/font]

HarryHuR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Anakartın BIOS ayarlarından onboard grafik işlemciyi devredışı bırak veya varsayılan olarak PCI ekran kartını seç. :)

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
harryhur her yerde :) forumumuzda sizin gibi değerli üyeleri görmek mutluluk verici. Cevabınız için teşekkür ederim.

HarryHuR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
WalterHolk' Alıntı:
harryhur her yerde :) forumumuzda sizin gibi değerli üyeleri görmek mutluluk verici. Cevabınız için teşekkür ederim.

Ben teşekkür ederim, bildiklerimi ihtiyacı olan insanlarla elimden geldiğince paylaşmaya çalışıyorum :)

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
Çok da iyi ediyorsunuz çok mutlu ettiniz bizleri iyi ki varsınız.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri