Arkadaşlar 2500 TL bütçem var bana kol önerir misiniz sağlam böyle
İkisininde deneyimlemiş birisin hangisini tuşları daha rahat hangisi daha rahat ettiriyor hocamHocam sen youtubedan ve forumlardan incelemelere bir bak.
Fiyatlar nerdeyse yarı yarıya ben FP olduğu için Logitech almıştım.
Xbox kolunu sadece abimin xboxında deneyimledim.
Onun da görüntüsü hoşuma gitmiyor hocam yaHocam benim elim biraz küçük yaklaşık 1.70 boyundayım, bana Logitech daha güzel hissettiriyor.
Xbox'ın tutuş biraz farklı, zaten fotoğraflarına bakarsan biraz farklı olduğunu anlarsın.
Ama alışırsan xbox da kötü hissettirmeyecektir.
Ama ben olsam fiyat performans olduğu için logitech alırdım.
Tamamdır hocam yani ikisinden de birini alsam sıkıntı yaşamam orijinal sağlam kollar ikisi deHocam fırsatın varsa o iki kolunda bulunduğu bir teknoloji mağazasına gidip deneyebilirsin.
Ama emin ol 1 hafta kullandıktan sonra ikisine de alışıyorsun.
Tamamdır hocam çok sağolasın çok teşekkür ederimSen yine de ikisinin incelemelerine youtubedan bak.
Belki yeni üretilen modellerde kronik sıkıntılar vardır.
Sonuçta her sene yeni üretim yapıyorlar.
Bir ürünün 2023 ile 2024 üretimi arasında fark olabiliyor.
Hem xbox hem ps yeni nesil kolları çabuk bozuluyor hemen stick drift yapıyor tabi kullanıma ve şansa bağlı. Ben yeni xbox kolunu temiz kullanıyordum ona rağmen birkaç ayda bozuldu.Sen yine de ikisinin incelemelerine youtubedan bak.
Belki yeni üretilen modellerde kronik sıkıntılar vardır.
Sonuçta her sene yeni üretim yapıyorlar.
Bir ürünün 2023 ile 2024 üretimi arasında fark olabiliyor.
Hocam o sıkıntıyı yaşıyorum işte bende ben sürekli FIFA ultimate team oynuyorum, bir süre sonra kolda sıkıntı oluyor sağa basıyorum sola gidiyor saçma sapan oluyorXbox kolu bilgisayar için alabileceğin en iyi koldur.
Hem xbox hem ps yeni nesil kolları çabuk bozuluyor hemen stick drift yapıyor tabi kullanıma ve şansa bağlı. Ben yeni xbox kolunu temiz kullanıyordum ona rağmen birkaç ayda bozuldu.
Microsoft garantili kol alırsan ücretsiz değiştiriyorlar. Bütçen düşük değil hocam almışken xbox kolu al derim. Belki de bana denk gelmiştir 5-6 ay sonra stick drift başlıyordu benim kollarda (9. Nesil). Ama 8. Nesil kolda hiç sorun yaşamadım. Ya 8 ya da 9. Nesil xbox kolu al derim.Hocam o sıkıntıyı yaşıyorum işte bende ben sürekli FIFA ultimate team oynuyorum, bir süre sonra kolda sıkıntı oluyor sağa basıyorum sola gidiyor saçma sapan oluyor
Benim de aklımda Xbox kolu var hocam bu zamana kadar hiç kullanmadım ona hevesim var , tuşlar yumuşak rahat hissiyat veriyoru hocam nasılMicrosoft garantili kol alırsan ücretsiz değiştiriyorlar. Bütçen düşük değil hocam almışken xbox kolu al derim. Belki de bana denk gelmiştir 5-6 ay sonra stick drift başlıyordu benim kollarda (9. Nesil). Ama 8. Nesil kolda hiç sorun yaşamadım. Ya 8 ya da 9. Nesil xbox kolu al derim.
Gayet iyi kaliteli kol. Tuşlara çok dikkat etmedim sorun olacağını da düşünmüyorum. Alırsan ithalatçı değil microsoft garantili al hocam sorun çıkarsa değiştiriyorlar.Benim de aklımda Xbox kolu var hocam bu zamana kadar hiç kullanmadım ona hevesim var , tuşlar yumuşak rahat hissiyat veriyoru hocam nasıl
msi gc30 v2 alXbox kol mu daha iyi sağlam yoksa logitech f710 mu ?
Xbox'tan daha iyi mi hocam o ? Bilmediğim için soruyorummsi gc30 v2 al
ben gc20 v2 kullanıyorum simdi baktım subat 2023te almısım hala tas gıbı. arkadasım xbox kolu kullanıyordu tetıkler cabuk bozuluyor kronık sorun cıkartıyor. ona da msi aldırdım 1yıldır sorunsuz kullnıyor.Xbox'tan daha iyi mi hocam o ? Bilmediğim için soruyorum